Nieuws

Informatie Eerstejaarstraject

07 september 2017

Lieve eerstejaars TAMmers,

Komende dinsdag, 12 september, begint het eerstejaarstraject! Hierbij worden jullie ingedeeld in mentorgroepjes. Om jouw groepje alvast iets beter te leren kennen, worden jullie verwacht om rond 17:30 bij jullie mentoren te zijn om daar te eten. Het adres krijgen jullie nog van jullie mentoren te horen, zodra iedereen in een groep is ingedeeld. Daarna zijn jullie vanaf 19:30 allemaal welkom op de TAM waar wij verschillende activiteiten en spellen hebben gepland. Er hoeven voor deze dag geen tenniskleding en rackets meegenomen te worden. Na deze spellen gaat het feest natuurlijk door tot in de late uurtjes! Dus vergeet je niet aan te melden voor het eerstejaarstraject via www.tam.nl, want dit is de leukste kans om meer TAMmers te leren kennen!

Liefs,
Introductiecommissie TAMptation

Sponsoren

The Dogs BollocksBlokesPromotex Energie vergelijken