Nieuws

EALV

Eline
07 september 2017

Via deze weg nodigt TAM Bestuur 'On Serve' je uit voor de Eind Algemene Ledenvergadering die dit jaar plaatsvindt op maandag 11 september.

De EALV zal vanaf 19:00u plaatsvinden op de borrelruimte van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De borrelruimte bereik je door Albertus binnen te gaan, de trap links op te lopen, de eerste deur links te nemen, over het dakterras heen te lopen, de ijzeren trap naar beneden te nemen en vervolgens de eerste ruimte aan de linkerzijde te betreden.

Tijdens de EALV zal het bestuur haar eindverslagen van alles wat er afgelopen jaar is gebeurd presenteren. Deze eindverslagen zijn nu te vinden op de verenigingswebsite onder 'Mijn TAM' --> 'Downloads' --> 'ALV'. 

Ook de notulen van de HALV zijn hier te vinden. Wij geven iedereen de gelegenheid om vooraf vragen te stellen over deze notulen, zodat de avond zo vloeiend mogelijk kan verlopen. De deadline voor het insturen van deze vragen is zondag 3 september 15:00 uur. 

Mocht je de eindverslagen in hard-copy willen ontvangen stuur dan een mail naar praeses@tam.nl

 

De EALV geeft de mogelijkheid om ons vragen te stellen en commentaar te geven en om bestuur i.o. alvast van tips te voorzien.

Daarnaast zal de OALV plaatsvinden op maandag 25 september. Schrijf ook deze datum alvast groot in jullie agenda. 

Sponsoren

The Dogs BollocksBlokesPromotex Energie vergelijken