STAM inschrijving

Op zaterdag 8 december zal de sTAMdag van het Lustrum plaatsvinden. Overdag zal de sTAMactiviteit plaatsvinden vanaf 12 uur en zal 3 à 4 uur duren. De locatie is bij ons befaamde Haarhuisje en een lunch is inbegrepen. 

In de avond zal het Lustrum eindigen met het fantastische Lustrumgala bij de Drafbaan in het Stadspark. De avond zal beginnen met een luxe drieganger diner, waarna we een groots gala tegemoet gaan met o.a. de (huis)band Bittersweet! De hele avond genieten van onbeperkt fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd zoals het hoort!

De losse prijzen voor de sTAMactiviteit en het Gala (inc. Diner) zijn respectievelijk €15 en €70. Ben je de hele dag erbij, dan heb kan je een Passe-Partout aanschaffen voor maar €72,50. Ook zijn de sTAMmers uiteraard welkom bij het feest op vrijdag bij Albertus Magnus!

Voor sTAMmers en sTAM+-ers: KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!  

Voor sTAMmers en sTAM+-ers die een oud lid/date willen aanmelden: KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!  

Voor oud leden die geen sTAMlidmaatschap hebben: Stuur een mailtje naar tamlustrum@gmail.com met daarin de activiteit(en) waar je je voor op wilt geven. Dan sturen wij het rekeningnummer waar naar je het geld kan overmaken. Je kunt je ook via de mail met meerdere personen opgeven!