Ophaalmomenten Lustrum bandjes

Ophaalmoment lustrum bandjes: 

1. OPHAALMOMENTEN GADGETPAKKETTEN/ENTREEBANDJES
Het gadgetpakket met epische gadgets, gratis munten en jouw exclusieve lustrumbandje kun je ophalen op één van de volgende momenten:

Vrijdag 30 november
Leeszaal* 12:00 – 14:00 Albertus Magnus
Borrelruimte** 16:00 – 19:00 Albertus Magnus

Zaterdag 1 december
Leeszaal 12:00 – 14:00 Albertus Magnus

Heb je geen gadgetpakket? 
Dan is dit alsnog het moment om jouw exclusieve lustrumbandje op te halen zodat wij tijdens het lustrum weten dat jij passe-partouthouder bent! Ook de bandjes van de losse kaartverkoop moeten tussen deze tijden opgehaald worden.
Mocht je daarnaast nog lustrumkleding hebben besteld, dan kan je dit ook op deze momenten ophalen.

LET OP: dit zijn de enige momenten waarop je je gadgetpakket/bandjes op kunt halen! Heb jij geen lustrumbandje om tijdens de lustrumweek, dan kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot de activiteiten. Wel kun je iemand machtigen om jouw pakket op te halen, desbetreffende persoon kan bij het ophalen het machtigingsformulier tonen wat je van te voren kunt invullen en downloaden via de site.

Gaat je entreebandje kapot? Bewaar deze dan goed! Aan de deur kan je in ruil voor jouw kapotte bandje een nieuwe van ons krijgen. Als je een van je bandjes kwijt raakt is dit jouw eigen verantwoordelijkheid, wij kunnen dan niks voor je betekenen. HOU DE BANDJES DUS GOED BIJ JE EN RAAK ZE NIET KWIJT!

Als je een kaartje hebt gekocht voor een externe, dan gaan wij er automatisch van uit dat je gemachtigd bent en mag je dus de entreebandjes voor deze externe ophalen!!
* Je bereikt de Leeszaal door via de voordeur naar binnen te gaan, 1 trap omhoog te lopen en daarna gelijk naar rechts.
** Je bereikt de Borrelruimte door via de voordeur naar binnen te gaan, 1 trap omhoog te lopen, links door de deuren het dakterras op te lopen, het dakterras over te steken en links door de openslaande deuren te gaan.