Zaterdag 8 december

sTAMactiviteit

De zaterdag van het lustrum is traditiegetrouw de dag dat veel sTAMmers de weg terugvinden naar het hoge Noorden. In de middag zal er eerst een activiteit plaatsvinden bij 't Haarhuisje voor de sTAMmers. Doordat TC BOO dit jaar hoofdklasse speelt, zal dat de rode draad zijn van de activiteit.  

Daarnaast wordt er een padel clinic georganiseerd en zal er een heerlijke lunch voorgeschoteld worden.

Gala + Galadiner

De lustrumweek zal spetterend afgesloten worden met een luxe diner en gala bij de Drafbaan in het Stadspark. Om 18:30 zal het driegangendiner aanvangen op de 1e verdieping van de galalocatie. Als de buikjes vol zitten, begeven we ons allemaal naar beneden om het drank rijkelijk te laten vloeien en te genieten van de optredens van o.a. Bittersweet!

Extra infromatie:
Thema:              Black and white with a touch of XITE. 
Tijdsschema:    18:30-19:00 uur Inloop
                           20:00-23:00 uur Driegangendiner
                           23:00-04:00 uur Gala
Etiquette:          Etiquette worden gezien als een standaard waaraan iedereen zich behoort te houden in diverse sociale situaties.
Dateplicht:        Omdat het dit jaar geen schrikkeljaar is vraagt de heer de dame mee naar het gala*. De heer mag zelf een gepaste wijze vinden om dit te doen, waarbij de orgineelste heer een VIP behandeling wint voor het gala. 
Dresscode:       Voor het gala is er gekozen voor de semi-formele dresscode black and white with a touch of XITE. De touch of XITE zal geregeld worden voor alle PP-houders. 
Dames: Lange zwarte/witte jurk met een touch of XITE
Heren: Smoking /rokkostuum with a touch of XITE

*Man-man en vrouw-vrouw dates zijn uiteraard ook toegestaan
**Om een gepaste tafelschikking te maken, vernemen wij zsm bij wie welke date aanschijft (tamlustrum@gmail.com)
***Mocht u geen date vinden, dan zal XITE een date toewijzen. 
*****U mag ook een externe date meebrengen naar het gala. Let op: je mag maar één EXTRA combinatieticket diner plus gala aanschaffen

DATE GALADINER
Omdat het dit jaar geen schrikkeljaar is, vraagt de heer de dame mee naar het gala*. De heer mag zelf een gepaste wijze vinden om de dame te vragen, waarbij de origineelste manier van vragen wordt beloond met een VIP-behandeling tijdens het gala. Meld jezelf met je date aan via tamlustrum@gmail.com en als je kans wil maken op de VIP-behandeling, stuur hier een bewijs van mee. 
Geen date? Geen zorgen! Wij zullen je een gepaste date toewijzen.
*man-man en vrouw-vrouw dates zijn uiteraard ook toegestaan.
‼️ JE KUNT JE DATE, AFWEZIGHEID EN ALLERGIEËN/VEGETARISCH DOORGEVEN TOT 24 NOVEMBER‼️