Zaterdag 8 december

sTAMactiviteit

De zaterdag van het lustrum is traditiegetrouw de dag dat veel sTAMmers de weg terugvinden naar het hoge Noorden. In de middag zal er eerst een activiteit plaatsvinden bij 't Haarhuisje voor de sTAMmers. Doordat TC BOO dit jaar hoofdklasse speelt, zal dat de rode draad zijn van de activiteit. Meer info zal binnenkort volgen!

Gala + Galadiner

De lustrumweek zal spetterend afgesloten worden met een luxe diner en gala bij de Drafbaan in het Stadspark. Om 18:30 zal het driegangendiner aanvangen op de 1e verdieping van de galalocatie. Als de buikjes vol zitten, begeven we ons allemaal naar beneden om het drank rijkelijk te laten vloeien en te genieten van de optredens van o.a. Bittersweet!

Extra infromatie:
Thema:              Black and white with a touch of XITE. 
Tijdsschema:    18:30-19:00 uur Inloop
                           20:00-23:00 uur Driegangendiner
                           23:00-04:00 uur Gala
Etiquette:          Etiquette worden gezien als een standaard waaraan iedereen zich behoort te houden in diverse sociale situaties.
Dateplicht:        Omdat het dit jaar geen schrikkeljaar is vraagt de heer de dame mee naar het gala*. De heer mag zelf een gepaste wijze vinden om dit te doen, waarbij de orgineelste heer een VIP behandeling wint voor het gala. 
Dresscode:       Voor het gala is er gekozen voor de smi-formele dresscode balck and white with a touch of XITE. De touch of XITE zal geregeld worden voor alle PP-houders. 

*Man-man en vrouw-vrouw dates zijn uiteraard ook toegestaan
**Om een gepaste tafelschikking te maken, vernemen wij zsm bij wie welke date aanschijft op tamlustrum@gmail.com
***Mocht u geen date vinden, dan zal XITE een date toewijzen. 
*****U mag ook een externe date meebrengen naar het gala. Let op: je mag maar één EXTRA combinatieticket diner plus gala aanschaffen