Vrijdag 8 december

Vrijdag 8 december is het tijd om met je VV’tjes (vrienden en vriendinnen) het TAM Lustrum te vieren. De locatie hiervoor is Albertus Magnus, waarbij zowel TAMmers, sTAMmers, albertianen en externen welkom zijn.

Voor deze speciale dag zal er Swingkroeg zijn en zal ook de schuit open zijn om een dansje te wagen. Er zullen ook artiesten komen, maar deze zullen later bekendgemaakt worden. De inlooptijd zal van 21.00-22.00 uur zijn en hierna zal het feest doorgaan tot 04.00. Hierbij dus alle tijd om je vrienden kennis te laten maken met al je TAM vrienden en samen te feesten tot in de late uurtjes.

Aangezien bij Albertus gebruik wordt gemaakt met een BASpas systeem en niet met pinpas, is er een mogelijkheid om binnen een pas aan te schaffen via een automaat, om zo met deze pas je bier te kunnen halen. Het aanschaffen van deze pas kan op de dag zelf, maar ook alvast tijdens het ophalen van je gadgetpakket (maak hier gebruik van om de rij bij de BASpas automaat te ontlopen). Hiernaast zal de activiteit 18+ zijn, dus vergeet je ID niet mee te nemen! 

IN HET KORT
LOCATIE: Albertus Magnus, Brugstraat 8
TIJD: 21:00 - 4:00 met als inloop 21:00-22:00
LEEFTIJD: 18+
ARTIESTEN: wordt nader bekend gemaakt

Dit evenement is inbegrepen in het passe-partout pakket en de kosten van een los ticket bedragen €10,-. Ben je enthousiast en kan je niet wachten om je vrienden mee te nemen, koop hier dan je ticket. 

KAARTEN KOPEN KAN HIER.

Sponsoren