Dinsdag 5 december

Op dinsdag 5 december zal er zoals gebruikelijk een toss plaatsvinden, maar in de lustrumweek is dit er natuurlijk niet zomaar een! Aangezien in het TAM lustrum tennis natuurlijk niet mag ontbreken, zullen er deze avond allerlei spellen op en rondom TAM haar tennisbanen georganiseerd worden. Hierin zullen jullie in teams tegen elkaar strijden voor een mooie prijs! 

De lustrumtoss zal van start gaan om 18:30 en we zullen eerst samen gezellig eten in ‘t Haarhuisje.

Na het eten zal de lustrumtoss activiteit uitgelegd worden waarna deze om 20:00 zal aanvangen! Let op: deze activiteit is alleen toegankelijk voor passe partout houders. Mocht je geen passe partout hebben maar wel aanwezig zijn tijdens het eten, ben je natuurlijk altijd welkom om in ‘t Haarhuisje te borrelen/beerpongen etc. 

Na de activiteit zal er een fantastisch themafeest losbarsten tot in de late uurtjes om zo deze lustrumtoss tot een onvergetelijke avond te maken! Hier is elke TAMmer welkom en hiervoor is geen inschrijving nodig. 

THEMA: EEN PLAATS TUSSEN DE STERREN
Wees creatief en leef je uit met je outfit! Van alles is mogelijk, van jezelf verkleden als je eigen sterrenbeeld tot aan jezelf vermommen als een ware superster!

IN HET KORT
- Om 18:30 begint de lustrum toss op ‘t haarhuisje met gezamenlijk eten. 
- Rond 20:00 zal de lustrumtoss activiteit van start gaan.
- Na de activiteit begint het themafeest: een plaats tussen de sterren!

Sponsoren