Aanvullende informatie Lustrum

1. Ophaalmomenten gadgetpakket / entreebandjes 

Het gadgetpakket met epische gadgets, gratis munten en jouw exclusieve lustrumbandje kun je ophalen op één van de volgende momenten:

Vrijdag 30 november
Leeszaal* 12:00 – 14:00 Albertus Magnus
Borrelruimte** 16:00 – 19:00 Albertus Magnus

Zaterdag 1 december
Leeszaal 12:00 – 14:00 Albertus Magnus


Heb je geen gadgetpakket?
Dan is dit alsnog het moment om jouw exclusieve lustrumbandje op te halen zodat wij tijdens het lustrum weten dat jij passe-partouthouder bent! Ook de bandjes van de losse kaartverkoop moeten tussen deze tijden opgehaald worden.
Mocht je daarnaast nog lustrumkleding hebben besteld, dan kan je dit ook op deze momenten ophalen.

LET OP: dit zijn de enige momenten waarop je je gadgetpakket/bandjes op kunt halen! Heb jij geen lustrumbandje om tijdens de lustrumweek, dan kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot de activiteiten. Wel kun je iemand machtigen om jouw pakket op te halen, desbetreffende persoon kan bij het ophalen een bewijs aan ons tonen.

* Je bereikt de Leeszaal door via de voordeur naar binnen te gaan, 1 trap omhoog te lopen en daarna gelijk naar rechts.
** Je bereikt de Borrelruimte door via de voordeur naar binnen te gaan, 1 trap omhoog te lopen, links door de deuren het dakterras op te lopen, het dakterras over te steken en links door de openslaande deuren te gaan.

2. Afwezigheid
Als passe-partout houder gaan we er natuurlijk vanuit dat je geen enkele activiteit wilt missen! Mocht het zijn dat je niet kunt komen of later bent bij de sportactiviteit, chilldag en brakke lunch, Wie is de Mol? of het galadiner/feest mail dit dan naar tamlustrum@gmail.com. Het is namelijk voor ons van zeer groot belang dat wij het precieze aantal aanwezigen weten. LET OP: reageer niet op deze mail, maar stuur een los mailtje naar het genoemde emailadres!

3. Allergieën/vegetarisch
Ben je ergens allergisch voor of ben je vegetariër? Geef dit dan aan ons door via de mail: tamlustrum@gmail.com. Wij kunnen hier dan rekening mee houden bij het eten. LET OP: het is je eigen verantwoordelijkheid dat dit bij ons bekend wordt, heb je niet gemaild dan kunnen wij helaas geen rekening houden met eet-wensen. LET OP: reageer niet op deze mail, maar stuur een los mailtje naar het genoemde emailadres!

4. Date galadiner
Omdat het dit jaar geen schrikkeljaar is, vraagt de heer de dame mee naar het gala*. De heer mag zelf een gepaste wijze vinden om de dame te vragen, waarbij de origineelste manier van vragen wordt beloond met een VIP-behandeling tijdens het gala. Meld jezelf met je date aan via tamlustrum@gmail.com en als je kans wil maken op de VIP-behandeling, stuur hier een bewijs van mee. LET OP: reageer niet op deze mail, maar stuur een los mailtje naar het genoemde emailadres!
Geen date? Geen zorgen! Wij zullen je een gepaste date toewijzen.
*man-man en vrouw-vrouw dates zijn uiteraard ook toegestaan.

5. Thema’s en kledingvoorschriften
Er zijn een aantal kledingvoorschriften bij verschillende activiteiten:
Openingsborrel (zondag): Kledingvoorschrift jasje-dasje / hakje-rokje
Feest in de stad (maandag): Thema lustrumkleuren
Themafeest op het huisje (dinsdag): Thema Caesar meets Cleopatra
Lustrumgala (zaterdag): Thema Black and white with a touch of XITE*
Kledingvoorschrift dames Lange jurk zwart/wit with a touch of XITE**
Kledingvoorschrift heren Smoking/rokkostuum with a touch of XITE**

* Touch of XITE: een oranje/paarse touch
** Iedereen die in het bezit is van een passe-partout inclusief gadget pakket, is automatisch ook in het bezit van een touch of XITE