U bent hier:

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenscontactpersonen (VCP's) per oktober 2023

E-mail: vertrouwenspersoon@tam.nl

Contactgegevens Nelleke Garritsen
Telefoon: 06-34427311

Contactgegevens Jonas Nijhuis
Telefoon: 06-36552175

Het bestuur van de Groningse sportvereniging Tennisclub Albertus Magnus wijst Nelleke Garrtisen en Jonas Nijhuis aan om de functie van vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen.

De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging, mits dit gedrag zich in de context van de vereniging heeft afgespeeld. Tevens is de vertrouwenspersoon er voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarin je het gevoel hebt dat je niet bij het bestuur terecht kan.  

Zij/hij zal samen met jou naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. 

Wij willen graag Nelleke en Jonas voorstellen als de vertrouwenspersonen bij Tennisclub Albertus Magnus (TAM).

Nelleke Garritsen 
Ik ben Nelleke Garritsen, 26 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Groningen en ik woon er nog altijd met veel plezier. Ik heb International Business and Languages gestudeerd, inmiddels al een paar jaar afgestudeerd en momenteel aan het genieten van een leven in between jobs ;) Ik ga al aardig wat jaartjes mee bij TAM en na het doen van de redactiecommissie, barcommissie een bestuursjaar en de ouderdagcommissie zijn mijn meest actieve jaren achter de rug. Nu zie je mij nog verschijnen bij trainingen, competitie en de grootste activiteiten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij TAM en kan zijn wie die wil zijn. Mocht je ongewenst gedrag hebben meegemaakt, gezien hebben of wil je praten over een bepaalde situatie, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik zal een luisterend oor bieden en meedenken over een vervolgstap.

Jonas Nijhuis
Ik ben Jonas Nijhuis, 21 jaar oud en momenteel zit ik in de eindfase van m’n bachelor E&BE. Als 4e jaars actief TAMmer heb ik een aantal commissies gedaan zoals: Redactiecommissie, Introductiecommissie, Toernooicommissie en vorig jaar de Barcommissie. Op Tennisgebied ben ik wat minder succesvol geweest, maar dat mag de pret niet drukken :) Momenteel ben ik actief lid bij de studie vereniging FSG, maar ook nog zeer regelmatig op TAM te vinden.

Zoals hierboven te lezen is hebben Nelleke en Jonas de nodige ervaring bij de tennisvereniging. Daardoor denken wij dat Nelleke/Jonas ieder lid kan helpen bij zijn of haar problemen, gerelateerd aan bovenstaande regels. Nelleke en Jonas willen graag hun ervaring inzetten om te zoeken naar mogelijke oplossingen en je te helpen waar nodig is.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Nelleke of Jonas op te nemen.

Twijfel je of je bij de vertrouwenscontactpersoon aan het juiste adres bent met je probleem, dan kun je onderstaand bestand raadplegen. 

Vertrouwenscontactpersonen TAM

Gedragscode TAM

Gedragscode ACLO