Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon per 1 januari 2018

Contactgegevens Anouk Huberts
E-mail:     vertrouwenspersoontam@gmail.com
Telefoon: 06-23020632

Het bestuur van de Groningse sportvereniging Tennisclub Albertus Magnus wijst Anouk Huberts aan om de functie van vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen.

De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging, mits dit gedrag zich in de context van de vereniging heeft afgespeeld. Tevens is de vertrouwenspersoon er voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarvoor u het gevoel hebt dat u niet bij het bestuur terecht kan.  

Zij zal samen met u naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. 

Wij willen graag Anouk Huberts voorstellen als de vertrouwenspersoon bij Tennisclub Albertus Magnus (TAM).

Anouk Hubers gaat al een tijdje mee bij de TAM. Op dit moment zit ze in haar master Geneeskunde en loopt zij co-schappen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Daarnaast is ze nog actief in de kascommissie, de commissie die de fiscus ondersteunt en controleert. In haar TAMcarriére heeft zij nog menig andere commissies mogen versterken (Introductiecommissie ’14, Barcommissie ’14-15, Toernooicommissie ’16-’17, Broertjeszusjescommissie ’17-’18, Kascommissie ’16-’17 en ’17-‘18 en Algemeen Bestuur ’16-’17 en ’17-’18).

Daarnaast was zij Fiscus e.t. der Tennisclub Albertus Magnus, bestuur ‘15-’16 Inside Out.

Zoals hierboven te lezen is heeft ze de nodige ervaring bij de tennisvereniging. Daardoor denken wij dat Anouk ieder lid kan helpen bij zijn of haar problemen, gerelateerd aan bovenstaande regels. Anouk wil graag haar ervaring inzetten om te zoeken naar mogelijke oplossingen en uw te helpen waar nodig is.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Anouk op te nemen.

Twijfelt u of u bij de vertrouwenspersoon aan het juiste adres bent met uw probleem, dan kunt u onderstaand bestand raadplegen. 

Vertrouwenspersoon TAM pdf