De verenigingskalender

 • Gaslicht.com TAM open

  De inschrijvingen voor het Gaslicht.com TAM Open 2018 zijn sinds dit weekend geopend! Deze legendarische week van 1 t/m 8 juli zal weer volledig in het teken van tennis staan. Met veel mooie wedstrijden, activiteiten, feestjes, natuurlijk de jacuzzi(s) én een padelbaan wordt dit weer een geweldige start van je zomer. 

 • Lelystad TOOMBA open

  Schrijf je hier in voor het TOOMBA Lelystad Open 2018. Mocht je meegaan, stuur dan Thomas even een bericht, dan wordt toegevoegd aan de groepsapp! Momenteel staat de teller op 16 TAMmers die meegaan. 

 • Openingsborrel

  27 augustus vindt alweer de eerste borrel plaats! Heb jij je medeTAMmers ook zo gemist en kan je niet wachten om je ó zo spannende vakantieverhalen te delen? Kom dan naar the Dogs Bollocks om rustig te genieten van je laatste vakantiedagen onder het genot van een biertje. Of bereid je voor op een volledige escalatie..

 • AM clinic

  Op 3 december komen de eerstejaars van Albertus de sfeer proeven op de TAM. Het is voor hen de eerste clubvormactiviteit waarbij zij de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen door een balletje te slaan en samen te eten.

 • Ludica Open

  TC Ludica organiseert hun open toernooi van 2 tot 9 september. Wil jij met een groep actieve leden laten zien hoe mooi de de TAM is tegenover andere tennisverenigingen? Schrijf je dan nu in! Overnachten (incl. ontbijt) is mogelijk in nabijgelegen blokhutten voor maar 12,50 per nacht.
   

 • EALV

  Tijdens de Eind Algemene Ledenvergadering presenteert bestuur OnbevrACEd zijn eindverslagen. In deze eindverslagen staat alles gemeld, en wordt er gereflecteerd op, wat er het afgelopen jaar is gebeurd. De EALV geeft elk lid de gelegenheid om het dagelijks bestuur vragen te stellen en te voorzien van feedback en om bestuur i.o. alvast van tips te voorzien. 

 • Blaashallen opbouwen

  Op 11 en 12 september helpt elke tennisvereniging bij het opbouwen van de blaashallen. Een belangrijke gebeurtenis want de hallen zorgen ervoor dat het mogelijk is om de banen de hele winter door te gebruiken! Zet je beste beentje voor help mee om de hallen op te bouwen.

 • Start eerstejaarstraject: Eerstejaarsdag

  Het eerstejaarstraject is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de vereniging en alle andere eerstejaars. Mis niks en schrijf je hierboven in voor het eerstejaarstraject!

 • Commissiebedankdag

  Bestuur 'OnbevrACEd' nodigt al haar commissieleden voor de commissiebedankdag van 17 september! Zonder jullie hadden wij niet zo'n fantastisch jaar kunnen hebben. Inschrijven kan bij jouw commissiepraeses, deze zal op zijn of haar beurt het aantal aanwezigen doorgeven via een mail naar assessor@tam.nl. De activiteit is nog geheim maar zal inclusief diner zijn! Ook hebben we een klein presentje voor de commissies die deze (nog) niet hebben ontvangen met de nieuwjaarsborrel. 

 • Eerstejaarscompetitie dag 1

  Op dag 1 van de eerstejaarscompetitie zal opnieuw de strijd losbarsten tussen de verschillende mentorgroepen. Dit maal zal dit gedaan worden door middel van een kleine tenniscompetitie. Daarnaast wordt er een pubquiz georganiseerd die opgevolgd wordt door feest in 't Haarhuisje!

 • OALV

  Op 24 september vindt de Overdracht Algemene Ledenvergadering plaats. Kom langs om het nieuwe bestuur te feliciteren en te horen hoe zij hun beleiden presenteren! De inhoud van de beleiden geeft aan hoe de vereniging het komende jaar bestuurd gaat worden. Handig om te weten indien je actief wilt worden binnen de TAM!

 • Eerstejaarscompetitie dag 2

  Ook de tweede dag van de eerstejaarscompetitie staat in het teken van tennis. De competitie tussen de mentorgroepen wordt vervolgd en zal daarna plaatsmaken voor een themafeest in 't Haarhuisje!

 • Eerstejaarsborrel

  De eerstejaarsborrel is een groot feest waarmee iedereen zich alvast voorbereid op de fantastische afsluiter van het eerstejaarstraject: Het schierweekend!

 • Schierweekend

  Het Schierweekend is het laatste onderdeel van het eerstejaarstraject. In dit weekend reizen we met zoveel mogelijk eerstejaars naar Schiermonnikoog om leuke activiteiten uit te voeren en vooral veel te feesten! Dit weekend is dé kans om zowel actieve ouderejaars als je medesjaarzen te leren kennen. Kortom, je mag het echt niet missen want het beloofd lé-gen-dá-risch te worden!

 • Afterschiertoss

  De afterschiertoss is de eerste echte toss van het jaar! Hier heeft elke TAMmer de kans om weer vrij een balletje te slaan en aansluitend te borrelen. De eerstejaars zijn hopelijk weer bijgekomen van het enerverende schierweekend. Zij kunnen hun vage herinneringen oprakelen aan de hand foto's die worden getoond op de slideshow in 't Haarhuisje. 

 • Prelustrumfeest

  Op 11 oktober vindt het prélustrumfeest plaats in de Billie Jean. We hopen jullie hier allemaal in grote getalen te zien om het lustrum een mooie kickstart te geven. Aanvang is om 22:00!  Tijdens deze avond zal er een grootse loterij plaatsvinden met mooie prijzen. De hoofdprijs? Een gratis Passe-Partout voor het Lustrum t.w.v. €115 euro. (Als je hem al hebt aangeschaft zal dit bedrag op je rekening teruggestort worden). Als je een Passe-Partout hebt krijg je bij binnenkomst een gratis lootje. Daarnaast ontvang je 2 gratis lootjes bij de deur als je de Facebookpagina van het 11e lustrum https://www.facebook.com/XIe-Lustrum-TAM-1522090974546482/?ref=bookmarks hebt geliked en het bericht van de Like en Deel actie te delen op je tijdlijn! Lootjes zijn voor de rest te koop aan de deur voor €2,50 per stuk.

 • Selectieweekend

  De voorjaarscompetitie van 2019 kan niet snel genoeg beginnen. Om fris en fit aan de competitie te beginnen staat het selectieweekend gepland. De selectiespelers zullen elkaar dit weekend beter leren kennen door middel van allemaal verschillende teambuildingsactiviteiten.

 • Breezercontest + commissie eten

  De breezercontest is hét evenement dat ons doet denken aan de tijden waarin wij nog geloofden in de breezercultuur. Gelukkig zijn wij als studenten oud en intelligent genoeg om  te bedenken dat deze levensstijl niet gezond is om aan te houden. Slechts één keer in het jaar keren we terug om oude tijden te herleven en te kijken of we de uitdaging nog aan kunnen! Binnen een uur krijgen vrouwen de tijd om 8 en mannen de tijd om 10 Breezers weg te zetten en zich bij het breezergenootschap te voegen. Een onmisbare kwaliteit die niet mag ontbreken op je CV! Er zijn +/- 40 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

 • Leeszaalborrel

  Op vrijdag 26 september organiseert de TAM-AM commissie de eerste leeszaalborrel. De leeszaal van Albertus is de perfecte ruimte om een (speciaal)biertje te drinken en een kaartje te leggen terwijl je geniet van de hitjes van de LC. Kan je nog niet klaverjassen? Dan is dit het moment om het te leren. Dit spel is hét kaartspel van de (T)AM en een must om te kunnen op een rustige borrelavond!

 • Barcopresentatie + Leeuwwelpje toernooi

  Het leeuwwelpje toernooi wordt georganiseerd om jongere- en ouderejaars te laten integreren. Een jongerejaars (welpje) vormt een team met een ouderejaars (leeuw) om te strijden tegen andere paren! Na het toernooi vervolgd de avond zich in 't Haarhuisje waar de BARco de bar op zal gaan om haar naam bekend te maken. Gegarandeerd een fantastische avond!!

 • NK-mini toss

  Voorafgaand aan het NK-mini vindt de NK-mini toss plaats. Het moment om jouw skills op scherp te stellen zodat je klaar bent om de ballen in de hoeken van het kleine veld weg te slicen. Zijn jouw vaardigheden op het veld niet om aan te zien? Verzamel dan een groepje om alvast je estafetteskills op pijl te brengen!

 • NK mini

  In het weekend van 23 tot 25 augustus vindt het NK mini plaats. Dit toernooi is nationaal bekend bij tennisverenigingen en een onderdeel uit de historie van de TAM! Vanuit het hele land komen speler strijden om de heersers van het kleine veld te worden. Teams trainen het hele jaar door aan het net om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Daarnaast is er elke avond een knallen feest in 't Huisje waardoor geen enkele student het mag missen! 

 • Lustrumweek

  In de week van 2 t/m 8 december viert de TAM zijn 11e lustrum! Lustrumcommissie XITE zorgt ervoor dat er de hele week mooie activiteiten op de planning staan. Bekijk het hele programma hier.

 • Kerstdiner

  Op 13 december organiseert de Skicie het kerstdiner op Albertus Magnus. Geniet van een heerlijk menu onder het genot van een glaasje Maison du Magnus! Uiteraard in gepast kostuum. 

 • Afterlustrumtoss

  Kom herinneringen van het lustrum ophalen op de afterlustrumtoss! Filmcie Clique zal hier een prachtige aftermovie tonen van de hele week om ook de meest vervaagde avonden te herbeleven.

 • Nieuwjaarsborrel

  Kom op deze borrel rustig het nieuwe jaar vieren met je medeTAMmers! 

 • Wintertoernooi

  Tijdens dit toernooi wordt gestreden om de titel door middel van het spelen van leuke verschillende spellen. Deelnemers van het wintertoernooi worden ingedeeld in teams. Tijdens het inschrijven kun je een voorkeur van teamgenoten aangeven. Aan het einde van het toernooi gaat het dak eraf in 't Haarhuisje, gezien de toernooicommissie haar naam bekend gaat maken. Het beloofd weer een geweldige avond te worden!

 • Vriendjes- en vriendinnetjesdag

  Op zaterdag 12 januari 2019 vindt de vriendjes- en vriendinnetjesdag plaats. De kans om je vrienden een kijkje te laten nemen op de vereniging waar jij je vele avonden spendeert. De dag zal in het teken staan van de friese elfstedentocht waarbij gedurende de dag spellen worden gespeeld. Vanaf 15:00uur zijn jij en je drie (max.) vrienden welkom op 't Haarhuisje. We hopen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag te bezorgen!

 • 9/8 toernooi + TAM-eten

  DIT TOERNOOI EN ETEN GAAT NIET DOOR

 • Praesides activiteit

  Tijdens de praesidesactiviteit worden alle praesides bedankt voor de extra inzet binnnen hun commissie. Er staat zoals altijd weer een leuke activiteit op de planning!

 • Davis Cup

  Nederland neemt het in de voorronde van de Davis Cup 2019 op tegen Tsjechië. Vorige keer tegen Tsjechië won Nederland met 3-2. Lukt het dit jaar weer?

 • Huizentoernooi

  Dinsdag 5 februari is het alweer zover: het legendarische huizentoernooi van de TAM!

 • Leeszaalborrel

  Kom op de tweede leeszaalborrel lekker een kaartje leggen onder het genot van een (speciaal)biertje! Mocht het smaken opent later op de avond de schuit haar deuren waar de DENZ jullie zal voorzien van de beste hitjes. 

 • HALV

  Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering presenteert bestuur "5TRAIGHT 5ETS" de tussenverslagen van het afgelopen halve jaar. Kom langs om feedback en input te geven op de zaken die elke TAMmer aangaan! Input van alle leden is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld. 

 • TAMmanak uitreiking

  De dames van TAMphrodite hebben met heel veel liefde een prachtige TAMmanak in elkaar gezet! Kom een van deze mooie jaarboeken in de wacht slepen en bewonderen onder het genot van een biertje. Het is niet mogelijk een exemplaar voor iemand anders mee te nemen dus zorg dat je er bent!

 • ABN AMRO

  Beste studenten-tennissers!

  Van 9 t/m 17 februari 2019 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Marin Clinic en Grigor Dimitrov. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. Passing Shot, dé studententennisvereniging van Rotterdam, nodigt ons van harte uit op donderdagavond 14 februari: toptennis in Ahoy, en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

 • SET Algemene Vergadering

  Tijdens de SET algemene vergadering worden de zaken rondom de SET en 't Haarhuisje besproken. Kom langs om vragen te stellen of feedback te geven! Hier zal onder andere de prijsverhoging van de eet- en drinkwaren besproken worden.

 • Double Trouble toernooi + barcofeest

  Tijdens het Double Trouble toernooi slaan ervaren en minder ervaren spelers de handen in een en nemen het op tegen andere koppels. Heb je altijd al met een van de sterspelers van de TAM op de baan willen staan, of ben je zo’n grote speler dat je solidair bent om op deze avond een tikje minder hard te slaan? Kom dan 26 februari naar de TAM en doe mee met het Double Trouble toernooi. Het zal een combinatie zijn van gewoon tennis en leuke variatie van verschillende tennisspellen die je doet in duo’s. De duo's bestaan uit een 3/4/5/6 speler samen met een 7/8/9/ speler.

 • Wintersport

  Dit jaar gaan we naar Risoul in Zuid-Frankrijk! De kosten zijn 430 euro inclusief accommodatie, toeristenbelasting, busreis en skipas. De kosten voor skilessen zijn ongeveer 130 euro voor vijf dagen 2,5 uur. Materiaalhuur hangt af van welk materiaal je kiest. De goedkoopste optie is ongeveer 70 euro, 

 • Toss

  Met de meeste bloedfanatieke TAMmers op wintersport wordt deze toss overgeleverd aan oudgedienden! Zo blijft het nog altijd mogelijk om te tossen en een borreltje te doen. 

 • Barciaalavond

  Op deze avond keren de oude Barco's terug naar 't Huisje om te kijken wat de huidige Barco "WatskeBARt" in petto heeft! Deze avond is uitsluitend voor Barco en Barciaal.

 • Blaashallen afbreken

  Op deze dagen worden de blaashallen afgebroken zodat we weer een mooi buitenseizoen kunnen beleven! Draag je steentje bij en kom helpen zodat we de clubkampioenschappen in de open lucht kunnen spelen. 

 • Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel vindt plaats op een woensdag! Ervaar hoe gezellig het is op Albertus met de vele jaarclubs present.

 • Clubkampioenschappen

  Tijdens de clukampioenschappen wordt bepaald wie de felbegeerde kampioen van de TAM is! In elke klasse wordt gestreden om deze faam te bemachtigen. Het is de ultieme voorbereiding voor de competitie dus schrijf je hier in.

 • Pre-competitieborrel

  De precompetitieborrel is de borrel die je klaarmaakt voor de competitie. Elk team zal zich hier voorstellen en iedereen kan hier zijn of haar competitieshirt in ontvangst nemen. Om de outfit voor de competitie compleet te maken is het mogelijk hier ook andere items uit de TAM-collectie aan te schaffen, waarvan sommige tegen scherpe prijzen! 

 • Competitieweekend 1

 • Competitieweekend 2 - TAM bar

 • Eerste en tweedejaarsactiviteit

  Inschrijving is gesloten

 • Ouderejaarsactiviteit

  Schrijf je hier in voor de ouderejaarsactiviteit op donderdag 18 april 2019. Je bent een ouderejaars wanneer je derdejaars of langer lid bent bij de TAM. De ouderejaarsactivieit wordt op hetzelfde moment gedaan als de eerstejaarsactiviteit. Ben je eerste of tweede jaars lid, dan kan je je voor de eerstejaarsactivieit inschrijven. In de avond zullen de twee activiteiten samen komen waarna er zal worden gefeest in 't Feest te peperstraat. Wat de acitiveit voor de ouderdejaars is, is nog een verassing. Schrijf je snel in!  

 • Competitieweekend 3

   

 • NSK (LUST)

  Van 2 t/m 5 mei vindt dit jaar het NSK plaats in Tilburg. T.S.T.V. Lacoste combineert LUST met het Nederlands Studenten Kampioenschap, iets dat je niet mag missen!! Het beloofd een geweldig weekend te worden. De inschrijvingen voor tennis en overnachtingen zijn inmiddels gesloten. Je kan je nog wel inschrijven voor de categorie "Louter pilzen".

 • TAM-partij

  Het is weer tijd voor de jaarlijkste TAM-partij! Er vind een cantus plaats met twee echte zangleraren die jullie zullen voorzien van de mooiste nummers. Natuurlijk verschijnt trekt iedereen zijn volledige TAM-outfit uit de kast om paars en wit uit te stralen. Is jouw kledingkast nog niet genoeg gevuld? Bestel dan kleding en TAM-gadgets via het bestelformulier: https://www.tam.nl/kleding/bestelformulier-tam-kleding. Van tevoren staat er een heerlijke maaltijd klaar voor de mensen die zich hiervoor hebben opgegeven. Gezelligheid gegarandeerd! Daarnaast worden op deze avond de kosten verdeeld over alle leden.. Dief van je eigen portomonee indien je er geen gebruik van maakt! Kom langs!

 • Competitieweekend 4

 • Competitieweekend 5

 • Uitwedstrijd - TC BOO vs Domstad 1 (19 Mei)

  Het is zover! Je kunt je aanmelden voor de uitwedstrijd van TC BOO tegen Domstad 1. Reis met 28 andere TAMmers mee naar Utrecht om ons eerste team aan te moedigen. Trek je mooiste TAM-outfit uit de kast en dan zorgen wij voor de nodige toeters en bellen! Des te meer personen er mee gaan, des te goedkoper het wordt. Verzamel een mooie groep en schrijf je snel in want vol = vol! Opgeven kan tot woensdag 15 mei.

 • Competitieweekend 6 - TAM bar

 • Competitieweekend 7 (BBQ)

  Competitieweekend 7 is aangebroken! Traditioneel heeft TAM de laatste zondag de bar. Sluit gezellig met elkaar de competitie af door in het zonnetje de laatste wedstrijden te kijken met een koude claro in je hand ;). Het belooft prachtig weer te worden, en er spelen ontzettend veel TAM teams thuis die dag, waaronder de gehele selectie. Het is dus een echte super-sunday!

 • Leeszaalborrel

 • Commissieactiviteit

  Exclusief voor commissieleden

 • Gaslicht.com TAM open

  De inschrijvingen voor Gaslicht.com TAM Open 2019 zijn geopend! Deze legendarische week van 30 juni t/m 7 juli zal weer volledig in het teken staan van tennis. Met veel mooie wedstrijden, verschillende activiteiten, feestjes én natuurlijk de jacuzzi(s) wordt dit weer een geweldige start van je zomer.

  Schrijf je meteen in via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=73E5402B-B1F6-47A2-B71B-BA8CD9D078FF

  De categorieën waar om gestreden gaat worden op de banen rondom 't Haarhuisje zijn: HE & HD NRT**, DE & DD NRT* en HE, HD, DE, DD, GD 3 t/m 9. Inschrijven zal mogelijk zijn tot en met 21 juni 23:59, maar wacht hier niet te lang mee, want vol = vol.

 • Gaslicht.com TAM Open Ouderdag

  We zullen dit jaar het Gaslicht.com TAM Open 2019 op 30 juni beginnen met een ouderdag, zodat alle ouders deze dag kunnen kennismaken met al het moois wat de TAM te bieden heeft. Deze dag zal in het teken staan van tennis, gezelligheid, lekker eten en een leuke activiteit!

 • Gaslicht.com TAM Open TAM-AM

  Lieve Albertus leden,

 • TOOMBA open (Lelystad)

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel