De verenigingskalender

 • Eerstejaarscompetitie 2

  Deze dag zal in het teken staan van tennis. Samen met je mentorgroepje ga jij proberen om alle tenniswedstrijden te winnen! Heb je nog geen mentorgroepje? Mail dan naar intro@tam.nl

 • Eerstejaarsweekend Schiermonnikoog

  Elk jaar gaan wij met alle eerstejaars TAMmers een weekend naar Schiermonnikoog. We vertrekken op vrijdag middag en zullen op zondag middag weer terug keren. Het belooft weer een super leuk en gezellig weekend te worden, waarbij eerstejaars elkaar goed gaan leren kennen. Daarnaast gaat er vaak een grote groep ouderejaars mee, die ook kunnen zorgen voor een gezellige sfeer. Mis dit mooie weekend dus niet. 

 • Leeszaalborrel

  De eerste leeszaalborrel van het jaar! Deze staat gepland op woensdag 11 oktober. De leeszaalborrel zal plaatsvinden op de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. Kom langs om gezellig wat te drinken. Neem je club en/of mede TAMmers mee om er een mooie avond van te maken op Albertus. De borrel zal aanvangen om 21:00 uur!

 • After Schier Toss

  Bij de After Schier Toss worden alle foto's van het geweldige Schierweekend getoond. Kom dus langs om te genieten van de foto's en om weer gezellig samen te komen op de TAM.

 • Halloween Toss

  Een debuut. Voor het eerst gaan we een Halloween Toss houden. Ook zullen de galacommissie én de eerstejaarscommissie hun naam bekend gaan maken. We hopen jullie allemaal te zien op 't Haarhuisje 31 oktober! 

 • Leeuw-welpje toernooi + Barcopresentatie

  Dé avond waarop barcommissie 2017-2018 hun naam bekend gaan maken! Om 20:00 uur zal eerst het leeuw-welpje toernooi van start gaan, de eerste activiteit van de eerstejaarscommissie. Van 20:00 - 23:00 uur zal er gestreden worden tussen koppels bestaande uit een sjaars en een ouderejaars. De verdere invulling van de avond zal bestaan uit de naamsbekendmaking van de barco en de daarbij horende estafettes tegen barciaal! Dit is een avond die je niet wilt missen, kom dus langs!

 • NK-mini toss

  De laatste toss voor het legendarische NK-minitennis toernooi! Deze toss zal in het teken staan van louter tennissen op gevoel. Kom met je NK-mini partner naar de TAM om alvast wat gevoel te kweken voor het weekend waar het allemaal om draait! Ook zal New Kids Mini haar overheerlijke toernooidrankje verkopen deze avond. Benieuwd wat het is? Kom gezellig langs! 

  Ook zal de skicie haar naam bekendmaken!

 • NK-minitennis 2017

   Het NK minitennistoernooi komt er weer aan! Van 24 tot 26 november zal het jaarlijks terugkomend event weer plaatsvinden.

 • Breezercontest + Commissie-eten

  Durf jij de challenge aan? 10 breezer binnen een uur voor de mannen en 8 voor de vrouwen. Deze uitdaging moet je eens in je TAMcarriere geprobeerd hebben! Als deze challenge je lukt, behoor je net als vele TAMmers tot het breezergenootschap! 
  De breezercontest is voor iedere TAMmers die het leuk vind om de challenge aan te gaan. Voorafgaand aan de contest is er commissie-eten op de TAM. Samen kunnen jullie je dan mentaal voor bereiden op deze geweldige avond. Om 19:00 zal er een heerlijke maaltijd voor je neus staan. De breezercontest zal om 21:00 aanvangen

  ***Inschrijven is niet meer mogelijk***

 • DIËS + Lustrumnaam en kleurenbekendmaking

  Op zaterdag 3 december is TAM jarig. Ook dit jaar kan de verjaardag van de TAM niet zomaar overgeslagen worden. Daarom vieren wij dit op donderdag 30 november. DI ES raak heeft een fantastische activiteit bedacht: paintball bij Binnen pret. Ook is er de mogelijkheid om met z'n allen te eten. Dit zal beide op dezelfde locatie plaatsvinden. De kosten bedragen €13,50 voor het paintball en €15 voor het eten. Voor mensen die mee willen eten, zorg dat je er kwart voor zes bent. Voor mensen die alleen meedoen aan de activiteit, jullie worden om half 8 verwacht. Na de DIES-activiteit wordt het feest doorgezet in 't Haarhuisje.
  Let op: Wanneer je een allergie hebt, kun je dat in hetzelfde vak schrijven als waar je je naam schrijft.

 • Sinterklaas

  Sinterklaas is weer in het land, en brengt uiteraard een bezoekje in het hoge noorden bij de TAM. Hij zal komen met heel veel leuke gedichten, voor alle bekende TAM gezichten. Dus kom gezellig langs voor de pakjesavond!

 • Kerstdiner + TAMmannak uitreiking

  Het kerstdiner vindt plaats op de Mensa bij Albertus Magnus, Brugstraat 8. Het gaat om een driegangendiner inclusief wijn! Kom gezellig met ons dineren, we zien jullie daar! Hierboven kan je je alvast inschrijven. Tevens zal hierbij de TAMmanak uitgereikt worden, de CosmopoliTAM. 

 • Gala

  Met als thema 'night under the starts' zal op zaterdag 16 december ons gala plaatsvinden, georganiseerd door galacommissie 'Galaxy'. Schrijf alvast de datum groot in je agenda! Er is ook de mogelijkheid om vooraf te dineren met z'n allen bij Huize Maas. De kosten van dit diner bedragen €15 inclusief twee consumpties. Het gala zelf is bij Kleintje Maas, inclusief onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedestilleerd en kost €25. 

 • Nieuwjaarsborrel

  Jullie zijn allemaal welkom om 20.30 uur bij Dog's Bollocks voor een heerlijke borrel. Kom gezellig om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen en natuurlijk de goede voornemens uit te wisselen! De eerste 100 biertjes zullen gratis zijn!

 • Tweede Leeszaalborrel

  De tweede leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 uur zullen we aanvangen met de borrel in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Broertjes- zusjesdag

   Zaterdag 13 januari is het eindelijk zover: de befaamde broertjes- zusjesdag op de TAM! Dit is dé kans om je broertjes, broers, zussen, zusjes (en/of neven en nichten) de vereniging te laten zien waar jij het thuis altijd over hebt!

 • 9/8-3/4 Toernooi

  Evenement is reeds geweest.

 • Praesidesactiviteit

  De praesidesactiviteit is bedoeld om alle preasides één avond in het zonnetje te zetten. De activiteit is nog een verrassing. Inschrijven kan door Thomas (0639219331) een appje te sturen!

 • Davis Cup

  Menig (s)TAMmer was er afgelopen september bij toen het Nederlands team met een miraculeuze 3-2 overwinning Tsjechië versloeg. Door dit fantastische resultaat zijn we sinds 2014 weer terug in de Wereldgroep van de Davis Cup! De loting is inmiddels geweest. Van 2 tot en met 4 februari 2018 zal Nederland het opnemen tegen Frankrijk in Albertville, vlakbij Lyon. De ondergrond voor deze ontmoeting moet nog bepaald worden. 
  Het lijkt ons fantastisch om hier met zoveel mogelijk (s)TAMmers bij deze ontmoeting aanwezig te zijn! We werken samen met andere studententennisverenigingen om een mooie reis hier naartoe te organiseren. 

 • Huizentoernooi

  Lieve Albertianen/TAMmers

 • TAM partij + Lustrum themabekendmaking

  Tijdens de TAM partij drinken alle aanwezigen op rekening. De uiteindelijke rekening wordt verdeeld over ALLE TAMmers, dus ook als niet je aanwezig bent. De befaamde biercantus zal van start gaan om 21:00 uur, onder leiding van twee fantastische zangleraren. Een biercantus is natuurlijk geen biercantus zonder een TAMcessoire, neem deze dus mee! Mocht je géén TAMcessoire hebben dan kan deze besteld worden bij Thomas (0639219331). 

 • HALV

  De Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering zal plaatsvinden op maandag 12 februari vanaf 19:00u op de borrelruimte van Albertus Magnus, te Brugstraat 8. De borrelruimte bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eerste verdieping ga je links het dakterras op. Loop door en neem de trap naar beneden, aan de linkerzijde bevindt zich de borrelruimte. 

 • Valentijnstoss

  Deze toss zal in het teken staan van Valentijnsdag. Stuur je TAMvalentijn een berichtje en kom naaar de toss. Alleen komen kan natuurlijk ook, misschien vind je jouw valentijn wel om 0:00 in t' Haarhuisje als Valentijnsdag officieel begint. 

 • ABN AMRO WTT

  Van 12 t/m 18 februari 2018 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Alexander Zverev en titelverdediger Jo-Wilfried Tsonga. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. 

 • Wintertoernooi

  Het jaarlijkse wintertoernooi, georganiseerd door onze toernooicommissie. Opgeven gaat als enkeling, de toco zal je in een team plaatsen. Deze activiteit zal bestaan uit een aantal kleinere spellen met een afsluitend feestje in 't Haarhuisje. Opgeven doe je hierboven. Mocht je graag bij bepaalde TAMmer in het team willen, zet het onder het kopje 'opmerkingen'. Ook is er de mogelijkheid om te eten. Tot dan!

 • 9/8 Toernooi + Barco feest

  Bij dit toernooi zullen er koppels gemaakt worden van niveau 8 met niveau 9, die samen zullen strijden voor een fantastische prijs. Dus heb je niveau 8 of 9? Meld je dan zeker aan! Dit kan als koppel óf individueel, in het laatste geval zullen wij je aan iemand matchen. Het toernooi zal plaatsvinden op 27 februari, waarbij we jullie om 20:00 verwachten op de tam. Na het toernooi zetten we het feestje voort in ‘t Haarhuisje met het themafeest van de barco. Genoeg reden om te komen dus! 

 • TAM Wintersport

  Van 3 t/m 11 maart zullen wij skiënd, vallend en zuipend het SKIttermagische Bardonecchia onveilig maken. Het belooft misschien wel de mooiste TAM week van het jaar te zijn, dus houd deze data vrij! 100 km piste wacht onder andere op ons en er zullen 2 uitstapjes zijn naar Via Lattea met 400 km piste. Daarnaast zal er een biercantus plaatsvinden waar zo'n 200 man aan zullen deelnemen. Dit alles voor zo'n €375,-! Inschrijven kan maar tot 21 december, dus schrijf je snel in.

 • Après-ski toss

  Dit is het moment om je nog eenmaal in de wintersportsferen te begeven. Alle après-ski hitjes zullen weer voorbij komen! Tevens worden de foto's van de fantastische week in Bardonecchia getoond. Daarnast is er gewoon de mogelijkheid om van 20:00 tot 23:00 te tossen. Tot op de baan op in 't Huisje!

 • LUST

  Ook dit jaar zullen wij weer proberen om met zoveel mogelijk TAMmers naar LUST te gaan. Ons zusje Lacoste te Tilburg, organiseert dit weekend. LUST staat voor het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennistoernooi. Dit toernooi wordt ieder jaar weer veelvuldig bezocht door TAMmers en andere leden van studententennisverenigingen. LET OP, bij LUST geef je je alleen op en zoekt de organisatie een partner (meestal van een andere vereniging) voor je. Dit om de leden van verschillende verenigingen nader tot elkaar te laten komen. LUST staat altijd garant voor veel tennis en onvergetelijke feestjes. 

 • Blaashallen afbreken

  Op 20 en 21 maart gaan we de blaashallen afbreken. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk hulp nodig van alle TAMmers. De blaashallen zijn van groot belang voor alle leden. Zonder de blaashallen kan er in de koude en natte herfst- en wintermaanden niet getennist worden wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn. Ook zouden alle activitieiten die deze maanden gepland staan in de blaashallen niet meer door kunnen gaan. Dit geldt ook voor de zomermaanden. We zouden het weekend van 23, 24 en 25 maart waarin de clubkampioenschappen gespeeld worden, graag buiten willen tennissen. Ontzettend belangrijk dus dat de blaashallen eraf gaan! 
  Om dit te bewerkstelligen hebben we jullie hulp hard nodig. Voel je daarom aangesproken en help ons mee. Voor iedereen die komt helpen hebben we een bedankje. Vijf gratis biertjes op de leeszaalborrel woensdagavond! Dinsdag 20 maart hebben we 10 man nodig vanaf 11.00 en woensdag 21 maart hebben we 30 man nodig vanaf 9.00. Help mee en geef bij iemand van het bestuur aan welke dag je kan helpen. Door het afbreken zal er geen toss zijn op dinsdag 20 maart. 

  PS. Kun je alleen een dagdeel? Geen probleem! Alle hulp is welkom. Ook kan je je tot en met vrijdag 16 maart opgeven voor de clubkampioenschappen.

 • Derde Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Clubkampioenschappen

  De clubkampioenschappen is het perfecte moment om te zien hoe jij ervoor staat in jouw categorie! Het is vlak voor de competitie en dus een mooie krachtmeting. De clubkampioenschappen worden tot in de puntjes geregeld door de toernooicommissie. Ook zal dit het eerste moment zijn waarop er weer buiten getennist kan worden aangezien de blaashallen er in dezelfde week af gaan. 

 • Pré-competitieborrel

  Bij de pré-competitieborrel worden alle competitieteams voorgesteld door het Bestuur! Vooraf zal er de mogelijkheid zijn om met je team te eten, dit zullen we om 19:00 uur doen bij The Dogs Bollocks. Hierna zullen we verplaatsen naar The Blokes om vanaf 21:00 uur te borrelen en de teams voor te stellen. Neem je team op sleeptouw en tot dan!

 • Competitieweekend 1

  Het speelschema voor competitieweekend 1. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Competitieweekend 2 (TAM de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 2. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Eerste- en tweedejaarsactiviteit

  De eerstejaarsdag wordt georganiseerd door eerstejaarscommissie 'Match Makers' en de ouderejaarsdag door broertjes-zusjesdagcommissie 'Jebroer'. Match Makers heeft een prachtig springfestijn voor jullie georganiseerd. De activiteit is namelijk bij Jump XL, jullie worden om 16.45 verwacht aan de Antillenstraat 9A. Na afloop van het springen gaan jullie gezamenlijk eten bij The Dog's Bollocks, dit zal om 19.00u plaatsvinden. En als klap op de vuurpijl is er nog een fantastisch feest in 't Fust waar de eerstejaars weer samen zullen komen met de ouderejaars!

 • Ouderejaarsactiviteit

  De ouderejaarsdag, georganiseerd door broertjes-zusjesdagcommissie 'Jebroer'. We gaan met z'n allen lasergamen! Daarna zal er de mogelijkheid zijn om gezamelijk te eten bij Kleintje Maas. Na het eten gaan we door naar een gezamenlijk feest met de eerste- en tweedejaars in het Fust. 

 • Competitieweekend 3

  Het speelschema voor competitieweekend 3. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Leeszaalborrel 4

  De vierde leeszaalborrel alweer van het jaar! Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. We zien jullie op de leeszaal!

 • Competitieweekend 4

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team.  

  ** GEEN vrijdagcompetitie in verband met Dodenherdenking **
   

 • Competitieweekend 5 (TAM de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • NSK

  De inschrijving voor het Nederlands Studenten Kampioenschap van 16 t/m 20 mei is reeds geopend! Dit jaar zal het NSK neerstrijken in Utrecht waar TC de Uithof de organisatie op zich heeft genomen. Laten we als TAM met een grote delegatie afreizen naar Utrecht. Hier gaan we strijden (in alle categorieën) om de titel beste studententenniser van Nederland! Er zal alleen gedubbeld worden. De rating van jou en je partner worden bij elkaar opgeteld om zo in een categorie geplaatst te worden.
  Naast het tennissen zal de Uithof ook de benodigde feestjes voorschotelen. Met onder andere een mooie biercantus op zaterdag! Genoeg om naar uit te kijken dus.

 • TAM-AM dag

  Schrijf de datum alvast groot in je agenda! Dit is de dag om de TAM te laten zien aan je Albertiaanse vrienden, huisgenoten en/of clubgenoten. Gedurende de dag worden er een aantal activiteiten georganiseerd door de TAM-AM commissie met uiteraard een afsluitende borrel in 't Haarhuisje. Inschrijven kan hierboven!

 • Competitieweekend 6 (TAM de vrijdag bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Competitieweekend 7 (TAM zondag de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 

 • Gaslicht.com TAM open

  De inschrijvingen voor het Gaslicht.com TAM Open 2018 zijn sinds dit weekend geopend! Deze legendarische week van 1 t/m 8 juli zal weer volledig in het teken van tennis staan. Met veel mooie wedstrijden, activiteiten, feestjes, natuurlijk de jacuzzi(s) én een padelbaan wordt dit weer een geweldige start van je zomer. 

 • Lelystad TOOMBA open

  Schrijf je hier in voor het TOOMBA Lelystad Open 2018. Mocht je meegaan, stuur dan Thomas even een bericht, dan wordt toegevoegd aan de groepsapp! Momenteel staat de teller op 16 TAMmers die meegaan. 

Sponsoren

The Dogs BollocksBlokesPromotex