De verenigingskalender

 • Lustrumweek

  In de week van 2 t/m 8 december viert de TAM zijn 11e lustrum! Lustrumcommissie XITE zorgt ervoor dat er de hele week mooie activiteiten op de planning staan. Bekijk het hele programma hier.

 • Kerstdiner

  Op 13 december organiseert de Skicie het kerstdiner op Albertus Magnus. Geniet van een heerlijk menu onder het genot van een glaasje Maison du Magnus! Uiteraard in gepast kostuum. 

 • Afterlustrumtoss

  Kom herinneringen van het lustrum ophalen op de afterlustrumtoss! Filmcie Clique zal hier een prachtige aftermovie tonen van de hele week om ook de meest vervaagde avonden te herbeleven.

 • Nieuwjaarsborrel

  Kom op deze borrel rustig het nieuwe jaar vieren met je medeTAMmers! 

 • Wintertoernooi

  Tijdens dit toernooi wordt gestreden om de titel door middel van het spelen van leuke verschillende spellen. Deelnemers van het wintertoernooi worden ingedeeld in teams. Tijdens het inschrijven kun je een voorkeur van teamgenoten aangeven. Aan het einde van het toernooi gaat het dak eraf in 't Haarhuisje, gezien de toernooicommissie haar naam bekend gaat maken. Het beloofd weer een geweldige avond te worden!

 • Vriendjes- en vriendinnetjesdag

  Op zaterdag 12 januari 2019 vindt de vriendjes- en vriendinnetjesdag plaats. De kans om je vrienden een kijkje te laten nemen op de vereniging waar jij je vele avonden spendeert. De dag zal in het teken staan van de friese elfstedentocht waarbij gedurende de dag spellen worden gespeeld. Vanaf 15:00uur zijn jij en je drie (max.) vrienden welkom op 't Haarhuisje. We hopen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag te bezorgen!

 • 9/8 toernooi + TAM-eten

  DIT TOERNOOI EN ETEN GAAT NIET DOOR

 • Praesides activiteit

  Tijdens de praesidesactiviteit worden alle praesides bedankt voor de extra inzet binnnen hun commissie. Er staat zoals altijd weer een leuke activiteit op de planning!

 • Davis Cup

  Nederland neemt het in de voorronde van de Davis Cup 2019 op tegen Tsjechië. Vorige keer tegen Tsjechië won Nederland met 3-2. Lukt het dit jaar weer?

 • Huizentoernooi

  Dinsdag 5 februari is het alweer zover: het legendarische huizentoernooi van de TAM!

 • Leeszaalborrel

  Kom op de tweede leeszaalborrel lekker een kaartje leggen onder het genot van een (speciaal)biertje! Mocht het smaken opent later op de avond de schuit haar deuren waar de DENZ jullie zal voorzien van de beste hitjes. 

 • HALV

  Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering presenteert bestuur "5TRAIGHT 5ETS" de tussenverslagen van het afgelopen halve jaar. Kom langs om feedback en input te geven op de zaken die elke TAMmer aangaan! Input van alle leden is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld. 

 • TAMmanak uitreiking

  De dames van TAMphrodite hebben met heel veel liefde een prachtige TAMmanak in elkaar gezet! Kom een van deze mooie jaarboeken in de wacht slepen en bewonderen onder het genot van een biertje. Het is niet mogelijk een exemplaar voor iemand anders mee te nemen dus zorg dat je er bent!

 • ABN AMRO

  Beste studenten-tennissers!

  Van 9 t/m 17 februari 2019 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Marin Clinic en Grigor Dimitrov. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. Passing Shot, dé studententennisvereniging van Rotterdam, nodigt ons van harte uit op donderdagavond 14 februari: toptennis in Ahoy, en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

 • SET Algemene Vergadering

  Tijdens de SET algemene vergadering worden de zaken rondom de SET en 't Haarhuisje besproken. Kom langs om vragen te stellen of feedback te geven! Hier zal onder andere de prijsverhoging van de eet- en drinkwaren besproken worden.

 • Double Trouble toernooi + barcofeest

  Tijdens het Double Trouble toernooi slaan ervaren en minder ervaren spelers de handen in een en nemen het op tegen andere koppels. Heb je altijd al met een van de sterspelers van de TAM op de baan willen staan, of ben je zo’n grote speler dat je solidair bent om op deze avond een tikje minder hard te slaan? Kom dan 26 februari naar de TAM en doe mee met het Double Trouble toernooi. Het zal een combinatie zijn van gewoon tennis en leuke variatie van verschillende tennisspellen die je doet in duo’s. De duo's bestaan uit een 3/4/5/6 speler samen met een 7/8/9/ speler.

 • Wintersport

  Dit jaar gaan we naar Risoul in Zuid-Frankrijk! De kosten zijn 430 euro inclusief accommodatie, toeristenbelasting, busreis en skipas. De kosten voor skilessen zijn ongeveer 130 euro voor vijf dagen 2,5 uur. Materiaalhuur hangt af van welk materiaal je kiest. De goedkoopste optie is ongeveer 70 euro, 

 • Toss

  Met de meeste bloedfanatieke TAMmers op wintersport wordt deze toss overgeleverd aan oudgedienden! Zo blijft het nog altijd mogelijk om te tossen en een borreltje te doen. 

 • Barciaalavond

  Op deze avond keren de oude Barco's terug naar 't Huisje om te kijken wat de huidige Barco "WatskeBARt" in petto heeft! Deze avond is uitsluitend voor Barco en Barciaal.

 • Blaashallen afbreken

  Op deze dagen worden de blaashallen afgebroken zodat we weer een mooi buitenseizoen kunnen beleven! Draag je steentje bij en kom helpen zodat we de clubkampioenschappen in de open lucht kunnen spelen. 

 • Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel vindt plaats op een woensdag! Ervaar hoe gezellig het is op Albertus met de vele jaarclubs present.

 • Clubkampioenschappen

  Tijdens de clukampioenschappen wordt bepaald wie de felbegeerde kampioen van de TAM is! In elke klasse wordt gestreden om deze faam te bemachtigen. Het is de ultieme voorbereiding voor de competitie dus schrijf je hier in.

 • Pre-competitieborrel

  De precompetitieborrel is de borrel die je klaarmaakt voor de competitie. Elk team zal zich hier voorstellen en iedereen kan hier zijn of haar competitieshirt in ontvangst nemen. Om de outfit voor de competitie compleet te maken is het mogelijk hier ook andere items uit de TAM-collectie aan te schaffen, waarvan sommige tegen scherpe prijzen! 

 • Competitieweekend 1

 • Competitieweekend 2 - TAM bar

 • Eerste en tweedejaarsactiviteit

  Inschrijving is gesloten

 • Ouderejaarsactiviteit

  Schrijf je hier in voor de ouderejaarsactiviteit op donderdag 18 april 2019. Je bent een ouderejaars wanneer je derdejaars of langer lid bent bij de TAM. De ouderejaarsactivieit wordt op hetzelfde moment gedaan als de eerstejaarsactiviteit. Ben je eerste of tweede jaars lid, dan kan je je voor de eerstejaarsactivieit inschrijven. In de avond zullen de twee activiteiten samen komen waarna er zal worden gefeest in 't Feest te peperstraat. Wat de acitiveit voor de ouderdejaars is, is nog een verassing. Schrijf je snel in!  

 • Competitieweekend 3

   

 • NSK (LUST)

  Van 2 t/m 5 mei vindt dit jaar het NSK plaats in Tilburg. T.S.T.V. Lacoste combineert LUST met het Nederlands Studenten Kampioenschap, iets dat je niet mag missen!! Het beloofd een geweldig weekend te worden. De inschrijvingen voor tennis en overnachtingen zijn inmiddels gesloten. Je kan je nog wel inschrijven voor de categorie "Louter pilzen".

 • TAM-partij

  Het is weer tijd voor de jaarlijkste TAM-partij! Er vind een cantus plaats met twee echte zangleraren die jullie zullen voorzien van de mooiste nummers. Natuurlijk verschijnt trekt iedereen zijn volledige TAM-outfit uit de kast om paars en wit uit te stralen. Is jouw kledingkast nog niet genoeg gevuld? Bestel dan kleding en TAM-gadgets via het bestelformulier: https://www.tam.nl/kleding/bestelformulier-tam-kleding. Van tevoren staat er een heerlijke maaltijd klaar voor de mensen die zich hiervoor hebben opgegeven. Gezelligheid gegarandeerd! Daarnaast worden op deze avond de kosten verdeeld over alle leden.. Dief van je eigen portomonee indien je er geen gebruik van maakt! Kom langs!

 • Competitieweekend 4

 • Competitieweekend 5

 • Uitwedstrijd - TC BOO vs Domstad 1 (19 Mei)

  Het is zover! Je kunt je aanmelden voor de uitwedstrijd van TC BOO tegen Domstad 1. Reis met 28 andere TAMmers mee naar Utrecht om ons eerste team aan te moedigen. Trek je mooiste TAM-outfit uit de kast en dan zorgen wij voor de nodige toeters en bellen! Des te meer personen er mee gaan, des te goedkoper het wordt. Verzamel een mooie groep en schrijf je snel in want vol = vol! Opgeven kan tot woensdag 15 mei.

 • Competitieweekend 6 - TAM bar

 • Competitieweekend 7 (BBQ)

  Competitieweekend 7 is aangebroken! Traditioneel heeft TAM de laatste zondag de bar. Sluit gezellig met elkaar de competitie af door in het zonnetje de laatste wedstrijden te kijken met een koude claro in je hand ;). Het belooft prachtig weer te worden, en er spelen ontzettend veel TAM teams thuis die dag, waaronder de gehele selectie. Het is dus een echte super-sunday!

 • Leeszaalborrel

 • Commissieactiviteit

  Exclusief voor commissieleden

 • Pre TAM open borrel

  Op 27 juni geeft Café het Feest een speciale Pre TAM Open Borrel! Ben jij klaar met je tentamens en heb jij alvast zin in een voorproefje van Gaslicht.com TAM Open 2019? Dan ben je van 21.00 uur tot 00.00 uur welkom in Café het Feest om gezellig met ons een paar biertjes drinken!

 • Gaslicht.com TAM open

  De inschrijvingen voor Gaslicht.com TAM Open 2019 zijn geopend! Deze legendarische week van 30 juni t/m 7 juli zal weer volledig in het teken staan van tennis. Met veel mooie wedstrijden, verschillende activiteiten, feestjes én natuurlijk de jacuzzi(s) wordt dit weer een geweldige start van je zomer.

  Schrijf je meteen in via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=73E5402B-B1F6-47A2-B71B-BA8CD9D078FF

  De categorieën waar om gestreden gaat worden op de banen rondom 't Haarhuisje zijn: HE & HD NRT**, DE & DD NRT* en HE, HD, DE, DD, GD 3 t/m 9. Inschrijven zal mogelijk zijn tot en met 21 juni 23:59, maar wacht hier niet te lang mee, want vol = vol.

 • Gaslicht.com TAM Open Ouderdag

  We zullen dit jaar het Gaslicht.com TAM Open 2019 op 30 juni beginnen met een ouderdag, zodat alle ouders deze dag kunnen kennismaken met al het moois wat de TAM te bieden heeft. Deze dag zal in het teken staan van tennis, gezelligheid, lekker eten en een leuke activiteit!

 • Gaslicht.com TAM Open TAM-AM

  Lieve Albertus leden,

 • TOOMBA open (Lelystad)

  Van 25 t/m 28 juli zullen we weer een bezoekje brengen aan LTV Lelystad! Hun open toernooi is al jaren het externe toernooi dat wij bezoeken. Doordat ook TC de Uithof met een grote groep studenten afreist hebben we vorig jaar een prachtige tijd gehad! Ga jij mee? Schrijf je in via: https://mijnknltb.toernooi.nl/individual-entry/0F3ADC2A-7748-4F5B-BE2A-1D26EF65744F

 • KEIweek maandag

  In de maandag van de KEIweek is de TAM overdag van 10:00 tot 17:00 te vinden op de informatiemarkt. Geef je op voor het promoteam en help mee om nieuwe enthousiaste spelers lid in te schrijven. 's Avonds start om 22:30 een beerpong toernooi in  de Billie Jean! 

 • KEIweek dinsdag

  Om 13:15 staat de KEIcommissie klaar in het stadspark voor een potje reuzenbeerpong. Kom langs om een balletje te slaan en toekomstige leden te enthousiasmeren. 's Avonds kan je om 20:00 met ons meelopen in de KEIparade en om 23:00 staan we weer klaar om er een knallend feest van te maken in de Billie Jean!

 • KEIweek woensdag

  Overdag staat de TAM met een kraampje op de Sportplaza bij Zernike van 13:00 tot 18:00. Kom langs om een balletje te slaan met toekomstige leden. 's Avonds gaan we vanaf 23:00 weer los in de Billie Jean als onderdeel van de kroegentocht!

 • KEIweek donderdag

  Donderdag is het tijd om even bij te komen, maar niet te lang.. Vanaf 22:00 kleurt de Billie Jean paars en wit tijdens het TAM feest! Pak jouw paarse outfit uit de kast en kom langs.

 • Eerste Borrel

  Kom naar de eerste borrel in de Billie Jean! Praat bij met alle TAMmers die je in de vakantie niet hebt gezien onder het genot van een heerlijk biertje.

 • Ludica open

  Van 31 augustus tot 9 september vindt het Ludica Open wederom plaats. Indien je van plan bent vanaf vrijdag te komen is het mogelijk om in 1 categorie mee te doen. Naast tennis zullen er ook leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals een bierproeverij, silent disco en een heuse gokavond! Tevens zal er een jacuzzi aanwezig zijn om bij te kunnen komen van de wedstrijden en de gezelligheid. 

  Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=1B04A641-7D5A-4D0E-B9B8-CF706C00CAEE

  Elk jaar is dit toernooi een groot succes, dus we hopen hier dit keer weer in grote getalen aanwezig te kunnen zijn. 

 • Eerstejaarstraject

  Drie avonden zullen in het teken staan van kennismaken met de TAM, tennis en het leren kennen van je mede TAMmers. Wanneer jij je voor het eerstejaarstraject aanmeldt, word je ingedeeld in een groep met twee of drie mentoren. Deze mentoren zijn TAMmers die jullie zullen begeleiden tijdens deze avonden. 

 • Blaashallen opbouwen

  Op 11 september gaan we de blaashallen opbouwen. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk hulp nodig van alle TAMmers. De blaashallen zijn van groot belang voor alle leden. Zonder de blaashallen kan er in de koude en natte herfst- en wintermaanden niet getennist worden. Ook zouden alle activitieiten die deze maanden gepland staan in de blaashallen niet meer door kunnen gaan. Ontzettend belangrijk dus dat de blaashallen er elk jaar staan! 
  We werken in twee dagdelen:

 • Eind Algemene Ledenvergadering

  Op maandag 16 september 19:00 vindt de Eind Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens de Eind Algemene Ledenvergadering presenteert bestuur "5TRAIGHT 5ETS" de eindverslagen van het afgelopen jaar en wordt het meerjarenbeleidsplan 2019-2022 gepresenteerd. Kom langs om feedback en input te geven op de zaken die elke TAMmer aangaan! Input van alle leden is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld. 

 • Commissiebedankdag

 • Overdrachts Algemene Ledenvergadering

  Tijdens de Overdrachts Algemene Ledenvergadering geeft bestuur '5TRAIGHT 5ETS' het stokje over aan bestuur '19-'20. Kom langs om bestuur 5TRAIGHT 5ETS te bedanken voor het afgelopen jaar en het nieuwe bestuur te feliciteren met hun nieuwe functie!

 • Eerstejaars toss

 • Schierweekend

  In het weekend van 4, 5 en 6 oktober reizen we met een groep TAMmers naar Schiermonnikoog. Door middel van dit formulier kan jij je aanmelden voor dit fantastische weekend! Op vrijdag 4 oktober vertrekken we rond 13:30 van Centraal Station Groningen. Op zondag 6 oktober zullen we tegen het eind van de middag terug zijn op Centraal Station Groningen. 

 • After Schier toss

 • Leeszaalborrel

 • Leeuw-welpje toernooi + Barcopresentatie

  Dinsdag 12 november staat er weer een mooie dinsdag op de planning. We zullen aftrappen met het door de Eerstejaarscommissie georganiseerde Leeuw-Welpje toernooi. Zoals de naam al doet vermoeden vormt hier een eerstejaars samen met een ouderejaars een duo om te strijd tegen andere duo’s aan te gaan! Dit toernooi duurt van 20:00 tot 23:00. Geen duo = geen probleem! Het is namelijk mogelijk om je individueel aan te melden. Je wordt dan door de Eerstejaarscommissie gekoppeld aan een eerste- of ouderejaars. Aanmelden kan tot vrijdag 8 november 23:59! 

 • NK-mini toss

 • NK-mini

  Inschrijven voor NK-mini kan t/m 11 november 23:59u via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=0A673BA0-2B75-4652-B667-A84C01040624

 • Breezerproeverij + eten

  Durf jij de challenge aan? 10 breezers binnen een uur voor de mannen en 8 voor de vrouwen.

 • Diës

  Ter ere van de 56e verjaardag van TAM organiseert Diëscommissie ‘Diësco Inferno’ op dinsdag 3 december een fantastische dag.

 • Praesides activiteit

  Tijdens de praesidesactiviteit worden alle praesides bedankt voor de extra inzet binnnen hun commissie. Er staat zoals altijd weer een leuke activiteit op de planning!

 • DC toernooi

  Tijdens het allereerste DC toernooi, georganiseerd door de TAM-AM commissie, zullen de draaiende commissies van Albertus Magnus en TAM tegen elkaar strijden op het tennisveld. Afsluitend vindt er een knallend feest plaats in 't Huisje. Voorafgaand aan het toernooi zal er gegeten kunnen worden bij TAM. 

 • Sinterklaas

 • Gala

  Op 14 december presenteert galacommissie Adtendance het gala: DownTAM Abbey!

 • Nieuwjaarsborrel + TAMmanak uitreiking

 • Wintertoernooi

 • Ouderdag

 • Huizentoernooi

 • Fed Cup

  Elk jaar reizen we met een grote groep TAMmers af naar een internationaal toernooi. Dit jaar is dat de Fed Cup. De kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals vindt plaats in Den Haag en ontmoeting tegen Wit Rusland wordt gespeeld op 7 en 8 februari. Deze twee dagen zullen wij ons paarse hart delen met de kleur oranje, om zo ons land naar de overwinning te juichen. Meld je voor 15 december aan voor dit spektakel via de website en verzeker jezelf hiermee van een ticket! 

 • HALV

 • ABN AMRO WTT

  Zaterdag 8 februari t/m zondag 16 februari 2020 vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament weer plaats in Ahoy Rotterdam. Er zijn alweer een paar prachtige spelers bekend gemaakt, zoals Stan Warwinka, GaëlMonfils, David Goffin en Danil Medvedev. Hier willen wij uiteraard weer net zo’n groot feest van maken als voorgaande jaren. We worden namens Passing Shot uitgenodigd op donderdag 13 februari 2020 voor een avond vol toptennis en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

 • TAM Partij

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel