De verenigingskalender

 • Eerstejaarscompetitie 2

  Deze dag zal in het teken staan van tennis. Samen met je mentorgroepje ga jij proberen om alle tenniswedstrijden te winnen! Heb je nog geen mentorgroepje? Mail dan naar intro@tam.nl

 • Eerstejaarsweekend Schiermonnikoog

  Elk jaar gaan wij met alle eerstejaars TAMmers een weekend naar Schiermonnikoog. We vertrekken op vrijdag middag en zullen op zondag middag weer terug keren. Het belooft weer een super leuk en gezellig weekend te worden, waarbij eerstejaars elkaar goed gaan leren kennen. Daarnaast gaat er vaak een grote groep ouderejaars mee, die ook kunnen zorgen voor een gezellige sfeer. Mis dit mooie weekend dus niet. 

 • Leeszaalborrel

  De eerste leeszaalborrel van het jaar! Deze staat gepland op woensdag 11 oktober. De leeszaalborrel zal plaatsvinden op de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. Kom langs om gezellig wat te drinken. Neem je club en/of mede TAMmers mee om er een mooie avond van te maken op Albertus. De borrel zal aanvangen om 21:00 uur!

 • After Schier Toss

  Bij de After Schier Toss worden alle foto's van het geweldige Schierweekend getoond. Kom dus langs om te genieten van de foto's en om weer gezellig samen te komen op de TAM.

 • Halloween Toss

  Een debuut. Voor het eerst gaan we een Halloween Toss houden. Ook zullen de galacommissie én de eerstejaarscommissie hun naam bekend gaan maken. We hopen jullie allemaal te zien op 't Haarhuisje 31 oktober! 

 • Leeuw-welpje toernooi + Barcopresentatie

  Dé avond waarop barcommissie 2017-2018 hun naam bekend gaan maken! Om 20:00 uur zal eerst het leeuw-welpje toernooi van start gaan, de eerste activiteit van de eerstejaarscommissie. Van 20:00 - 23:00 uur zal er gestreden worden tussen koppels bestaande uit een sjaars en een ouderejaars. De verdere invulling van de avond zal bestaan uit de naamsbekendmaking van de barco en de daarbij horende estafettes tegen barciaal! Dit is een avond die je niet wilt missen, kom dus langs!

 • NK-mini toss

  De laatste toss voor het legendarische NK-minitennis toernooi! Deze toss zal in het teken staan van louter tennissen op gevoel. Kom met je NK-mini partner naar de TAM om alvast wat gevoel te kweken voor het weekend waar het allemaal om draait! Ook zal New Kids Mini haar overheerlijke toernooidrankje verkopen deze avond. Benieuwd wat het is? Kom gezellig langs! 

  Ook zal de skicie haar naam bekendmaken!

 • NK-minitennis 2017

   Het NK minitennistoernooi komt er weer aan! Van 24 tot 26 november zal het jaarlijks terugkomend event weer plaatsvinden.

 • Breezercontest + Commissie-eten

  Durf jij de challenge aan? 10 breezer binnen een uur voor de mannen en 8 voor de vrouwen. Deze uitdaging moet je eens in je TAMcarriere geprobeerd hebben! Als deze challenge je lukt, behoor je net als vele TAMmers tot het breezergenootschap! 
  De breezercontest is voor iedere TAMmers die het leuk vind om de challenge aan te gaan. Voorafgaand aan de contest is er commissie-eten op de TAM. Samen kunnen jullie je dan mentaal voor bereiden op deze geweldige avond. Om 19:00 zal er een heerlijke maaltijd voor je neus staan. De breezercontest zal om 21:00 aanvangen

  ***Inschrijven is niet meer mogelijk***

 • DIËS + Lustrumnaam en kleurenbekendmaking

  Op zaterdag 3 december is TAM jarig. Ook dit jaar kan de verjaardag van de TAM niet zomaar overgeslagen worden. Daarom vieren wij dit op donderdag 30 november. DI ES raak heeft een fantastische activiteit bedacht: paintball bij Binnen pret. Ook is er de mogelijkheid om met z'n allen te eten. Dit zal beide op dezelfde locatie plaatsvinden. De kosten bedragen €13,50 voor het paintball en €15 voor het eten. Voor mensen die mee willen eten, zorg dat je er kwart voor zes bent. Voor mensen die alleen meedoen aan de activiteit, jullie worden om half 8 verwacht. Na de DIES-activiteit wordt het feest doorgezet in 't Haarhuisje.
  Let op: Wanneer je een allergie hebt, kun je dat in hetzelfde vak schrijven als waar je je naam schrijft.

 • Sinterklaas

  Sinterklaas is weer in het land, en brengt uiteraard een bezoekje in het hoge noorden bij de TAM. Hij zal komen met heel veel leuke gedichten, voor alle bekende TAM gezichten. Dus kom gezellig langs voor de pakjesavond!

 • Kerstdiner + TAMmannak uitreiking

  Het kerstdiner vindt plaats op de Mensa bij Albertus Magnus, Brugstraat 8. Het gaat om een driegangendiner inclusief wijn! Kom gezellig met ons dineren, we zien jullie daar! Hierboven kan je je alvast inschrijven. Tevens zal hierbij de TAMmanak uitgereikt worden, de CosmopoliTAM. 

 • Gala

  Met als thema 'night under the starts' zal op zaterdag 16 december ons gala plaatsvinden, georganiseerd door galacommissie 'Galaxy'. Schrijf alvast de datum groot in je agenda! Er is ook de mogelijkheid om vooraf te dineren met z'n allen bij Huize Maas. De kosten van dit diner bedragen €15 inclusief twee consumpties. Het gala zelf is bij Kleintje Maas, inclusief onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedestilleerd en kost €25. 

 • Nieuwjaarsborrel

  Jullie zijn allemaal welkom om 20.30 uur bij Dog's Bollocks voor een heerlijke borrel. Kom gezellig om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen en natuurlijk de goede voornemens uit te wisselen! De eerste 100 biertjes zullen gratis zijn!

 • Tweede Leeszaalborrel

  De tweede leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 uur zullen we aanvangen met de borrel in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Broertjes- zusjesdag

   Zaterdag 13 januari is het eindelijk zover: de befaamde broertjes- zusjesdag op de TAM! Dit is dé kans om je broertjes, broers, zussen, zusjes (en/of neven en nichten) de vereniging te laten zien waar jij het thuis altijd over hebt!

 • 9/8-3/4 Toernooi

  Ben jij een 9/8 speler of een 3/4 speler? Dan is het 9/8-3/4 toernooi precies wat voor jou! De kans om eens met iemand te dubbelen waar je normaal nooit mee op de baan zou staan. Deadline voor opgeven is zondag 14 januari 23:59 uur. 

 • Praesidesactiviteit

  De praesidesactiviteit is bedoeld om alle preasides één avond in het zonnetje te zetten. De activiteit is nog een verrassing. Inschrijven kan door Thomas (0639219331) een appje te sturen!

 • Davis Cup

  Menig (s)TAMmer was er afgelopen september bij toen het Nederlands team met een miraculeuze 3-2 overwinning Tsjechië versloeg. Door dit fantastische resultaat zijn we sinds 2014 weer terug in de Wereldgroep van de Davis Cup! De loting is inmiddels geweest. Van 2 tot en met 4 februari 2018 zal Nederland het opnemen tegen Frankrijk in Albertville, vlakbij Lyon. De ondergrond voor deze ontmoeting moet nog bepaald worden. 
  Het lijkt ons fantastisch om hier met zoveel mogelijk (s)TAMmers bij deze ontmoeting aanwezig te zijn! We werken samen met andere studententennisverenigingen om een mooie reis hier naartoe te organiseren. 

 • Huizentoernooi

  Lieve Albertianen/TAMmers

 • TAM partij + Lustrum themabekendmaking

  Tijdens de TAM partij drinken alle aanwezigen op rekening. De uiteindelijke rekening wordt verdeeld over ALLE TAMmers, dus ook als niet je aanwezig bent. De avond zal van start gaan met een biercantus. Een biercantus is natuurlijk geen biercantus zonder een TAMcessoire, neem deze dus mee! Mocht je géén TAMcessoire hebben dan kan deze besteld worden bij Thomas (0639219331). 

 • HALV

  De Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering zal plaatsvinden op maandag 12 februari vanaf 19:00u op de borrelruimte van Albertus Magnus, te Brugstraat 8. De borrelruimte bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eerste verdieping ga je links het dakterras op. Loop door en neem de trap naar beneden, aan de linkerzijde bevindt zich de borrelruimte. 

 • Valentijnstoss

  Deze toss zal in het teken staan van Valentijnsdag. Stuur je TAMvalentijn een berichtje en kom op de toss. Alleen komen kan natuurlijk ook, misschien vind je jou valentijn wel om 0:00 in t' Haarhuisje als Valentijnsdag officieel begint. 

 • ABN AMRO WTT

  Van 12 t/m 18 februari 2018 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Alexander Zverev en titelverdediger Jo-Wilfried Tsonga. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. 

 • Wintertoernooi

  Het jaarlijkse wintertoernooi, georganiseerd door onze toernooicommissie. Opgeven gaat als enkeling, de toco zal je in een team plaatsen. Deze activiteit zal bestaan uit een aantal kleinere spellen met een afsluitend feestje in 't Haarhuisje. Opgeven doe je hieronder. Mocht je perse met een bepaalde TAMmer in het team willen, stuur dan een berichtje naar iemand van de toco. Tot dan!

 • 9/8 Toernooi + Barco feest

  Het 9/8 toernooi spreekt voor zich. Ben jij een 8 of een 9? Dan is dit het toernooi om je kunsten te vertonen. Je zal strijden met en tegen TAMmers in dezelfde categorie. Tevens zal de barco een spetterend themafeest organiseren! 

 • TAM Wintersport

  Van 3 t/m 11 maart zullen wij skiënd, vallend en zuipend het SKIttermagische Bardonecchia onveilig maken. Het belooft misschien wel de mooiste TAM week van het jaar te zijn, dus houd deze data vrij! 100 km piste wacht onder andere op ons en er zullen 2 uitstapjes zijn naar Via Lattea met 400 km piste. Daarnaast zal er een biercantus plaatsvinden waar zo'n 200 man aan zullen deelnemen. Dit alles voor zo'n €375,-! Inschrijven kan maar tot 21 december, dus schrijf je snel in.

 • Après-ski toss

  Dit is het moment om je nog eenmaal in de wintersportsferen te begeven. Alle après-ski hitjes zullen weer voorbij komen! Tevens worden de foto's van de fantastische week in Bardonecchia getoond. Daarnast is er gewoon de mogelijkheid om van 20:00 tot 23:00 te tossen. Tot op de baan op in 't Huisje!

 • LUST

  Ook dit jaar zullen wij weer proberen om met zoveel mogelijk TAMmers naar LUST te gaan. Ons zusje Lacoste te Tilburg, organiseert dit weekend. LUST staat voor het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennistoernooi. Dit toernooi wordt ieder jaar weer veelvuldig bezocht door TAMmers en andere leden van studententennisverenigingen. LET OP, bij LUST geef je je alleen op en zoekt de organisatie een partner (meestal van een andere vereniging) voor je. Dit om de leden van verschillende verenigingen nader tot elkaar te laten komen. LUST staat altijd garant voor veel tennis en onvergetelijke feestjes. 

 • Blaashallen afbreken

  Het is tijd om weer buiten te gaan tennissen! De blaashallen moeten dus weer afgebroken worden. Hierbij is hulp van zoveel mogelijk mensen noodzakelijk, zowel op dinsdag als op woensdag! Dit kan de TAM ook een aardig zakcentje opleveren vanuit het Sportcentrum. Mocht je een van de twee dagen kunnen helpen, ook al is het maar een paar uur, dan is dat geweldig.

 • Derde Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Clubkampioenschappen

  De clubkampioenschappen is het perfecte moment om te zien hoe jij ervoor staat in jouw categorie! Het is vlak voor de competitie en dus een mooie krachtmeting. De clubkampioenschappen worden tot in de puntjes geregeld door de toernooicommissie. Ook zal dit het eerste moment zijn waarop er weer buiten getennist kan worden aangezien de blaashallen er in dezelfde week af gaan. 

  Inschrijving is nog niet mogelijk maar zal gebeuren via www.toernooi.nl. Er zal gestreden worden in alle vormen, enkel, dubbel en gemengd dubbel. Gedurende het hele weekend is 't Haarhuisje open voor de benodigde gezelligheid! We hopen jullie te zien op het park tijdens dit prachtige weekend. 

 • Pré-competitieborrel

  Bij de pré-competitieborrel worden alle competitieteams voorgesteld door de Motivator! Vooraf zal er de mogelijkheid zijn om met je team te eten, dit zullen we doen bij The Dogs Bollocks. Hierna zullen we verplaatsen naar The Blokes om te borrelen en de teams voor te stellen. Neem je team op sleeptouw en tot dan!

 • Oudere- en Eerstejaarsdag

  De eerstejaarsdag wordt georganiseerd door eerstejaarscommissie 'Match Makers' en de ouderejaarsdag door broertjes-zusjesdagcommissie 'Jebroer'. Wat zij voor ons gaan organiseren is nog geheim!

 • TAM-AM dag

  Schrijf de datum alvast groot in je agenda! Dit is de dag om de TAM te laten zien aan je Albertiaanse vrienden, huisgenoten en/of clubgenoten. Gedurende de dag worden er een aantal activiteiten georganiseerd door de TAM-AM commissie met uiteraard een afsluitende borrel in 't Haarhuisje. Tot dan!

 • Vierde Leeszaalborrel

  De vierde leeszaalborrel alweer van het jaar! Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. We zien jullie op de leeszaal!

 • TAM open

  De mooiste week van het jaar, TAM open! Naast dat dit een open toernooi is, is dit ook een Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT). Een week die garant staat voor wedstrijden op topniveau, feestje in 't Haarhuisje en de hele week gezelligheid op het park! Tevens zal donderdag het nieuwe bestuur bekend gemaakt worden.