De verenigingskalender

 • Wintertoernooi

  Het jaarlijkse wintertoernooi, georganiseerd door onze toernooicommissie. Opgeven gaat als enkeling, de toco zal je in een team plaatsen. Deze activiteit zal bestaan uit een aantal kleinere spellen met een afsluitend feestje in 't Haarhuisje. Opgeven doe je hierboven. Mocht je graag bij bepaalde TAMmer in het team willen, zet het onder het kopje 'opmerkingen'. Ook is er de mogelijkheid om te eten. Tot dan!

 • 9/8 Toernooi + Barco feest

  Bij dit toernooi zullen er koppels gemaakt worden van niveau 8 met niveau 9, die samen zullen strijden voor een fantastische prijs. Dus heb je niveau 8 of 9? Meld je dan zeker aan! Dit kan als koppel óf individueel, in het laatste geval zullen wij je aan iemand matchen. Het toernooi zal plaatsvinden op 27 februari, waarbij we jullie om 20:00 verwachten op de tam. Na het toernooi zetten we het feestje voort in ‘t Haarhuisje met het themafeest van de barco. Genoeg reden om te komen dus! 

 • TAM Wintersport

  Van 3 t/m 11 maart zullen wij skiënd, vallend en zuipend het SKIttermagische Bardonecchia onveilig maken. Het belooft misschien wel de mooiste TAM week van het jaar te zijn, dus houd deze data vrij! 100 km piste wacht onder andere op ons en er zullen 2 uitstapjes zijn naar Via Lattea met 400 km piste. Daarnaast zal er een biercantus plaatsvinden waar zo'n 200 man aan zullen deelnemen. Dit alles voor zo'n €375,-! Inschrijven kan maar tot 21 december, dus schrijf je snel in.

 • Après-ski toss

  Dit is het moment om je nog eenmaal in de wintersportsferen te begeven. Alle après-ski hitjes zullen weer voorbij komen! Tevens worden de foto's van de fantastische week in Bardonecchia getoond. Daarnast is er gewoon de mogelijkheid om van 20:00 tot 23:00 te tossen. Tot op de baan op in 't Huisje!

 • LUST

  Ook dit jaar zullen wij weer proberen om met zoveel mogelijk TAMmers naar LUST te gaan. Ons zusje Lacoste te Tilburg, organiseert dit weekend. LUST staat voor het Lacoste Uitwisseling Studenten Tennistoernooi. Dit toernooi wordt ieder jaar weer veelvuldig bezocht door TAMmers en andere leden van studententennisverenigingen. LET OP, bij LUST geef je je alleen op en zoekt de organisatie een partner (meestal van een andere vereniging) voor je. Dit om de leden van verschillende verenigingen nader tot elkaar te laten komen. LUST staat altijd garant voor veel tennis en onvergetelijke feestjes. 

 • Blaashallen afbreken

  Op 20 en 21 maart gaan we de blaashallen afbreken. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk hulp nodig van alle TAMmers. De blaashallen zijn van groot belang voor alle leden. Zonder de blaashallen kan er in de koude en natte herfst- en wintermaanden niet getennist worden wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn. Ook zouden alle activitieiten die deze maanden gepland staan in de blaashallen niet meer door kunnen gaan. Dit geldt ook voor de zomermaanden. We zouden het weekend van 23, 24 en 25 maart waarin de clubkampioenschappen gespeeld worden, graag buiten willen tennissen. Ontzettend belangrijk dus dat de blaashallen eraf gaan! 
  Om dit te bewerkstelligen hebben we jullie hulp hard nodig. Voel je daarom aangesproken en help ons mee. Voor iedereen die komt helpen hebben we een bedankje. Vijf gratis biertjes op de leeszaalborrel woensdagavond! Dinsdag 20 maart hebben we 10 man nodig vanaf 11.00 en woensdag 21 maart hebben we 30 man nodig vanaf 9.00. Help mee en geef bij iemand van het bestuur aan welke dag je kan helpen. Door het afbreken zal er geen toss zijn op dinsdag 20 maart. 

  PS. Kun je alleen een dagdeel? Geen probleem! Alle hulp is welkom. Ook kan je je tot en met vrijdag 16 maart opgeven voor de clubkampioenschappen.

 • Derde Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Clubkampioenschappen

  De clubkampioenschappen is het perfecte moment om te zien hoe jij ervoor staat in jouw categorie! Het is vlak voor de competitie en dus een mooie krachtmeting. De clubkampioenschappen worden tot in de puntjes geregeld door de toernooicommissie. Ook zal dit het eerste moment zijn waarop er weer buiten getennist kan worden aangezien de blaashallen er in dezelfde week af gaan. 

 • Pré-competitieborrel

  Bij de pré-competitieborrel worden alle competitieteams voorgesteld door het Bestuur! Vooraf zal er de mogelijkheid zijn om met je team te eten, dit zullen we om 19:00 uur doen bij The Dogs Bollocks. Hierna zullen we verplaatsen naar The Blokes om vanaf 21:00 uur te borrelen en de teams voor te stellen. Neem je team op sleeptouw en tot dan!

 • Competitieweekend 1

  Het speelschema voor competitieweekend 1. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Competitieweekend 2 (TAM de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 2. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Eerste- en tweedejaarsactiviteit

  De eerstejaarsdag wordt georganiseerd door eerstejaarscommissie 'Match Makers' en de ouderejaarsdag door broertjes-zusjesdagcommissie 'Jebroer'. Match Makers heeft een prachtig springfestijn voor jullie georganiseerd. De activiteit is namelijk bij Jump XL, jullie worden om 16.45 verwacht aan de Antillenstraat 9A. Na afloop van het springen gaan jullie gezamenlijk eten bij The Dog's Bollocks, dit zal om 19.00u plaatsvinden. En als klap op de vuurpijl is er nog een fantastisch feest in 't Fust waar de eerstejaars weer samen zullen komen met de ouderejaars!

 • Ouderejaarsactiviteit

  De ouderejaarsdag, georganiseerd door broertjes-zusjesdagcommissie 'Jebroer'. We gaan met z'n allen lasergamen! Daarna zal er de mogelijkheid zijn om gezamelijk te eten bij Kleintje Maas. Na het eten gaan we door naar een gezamenlijk feest met de eerste- en tweedejaars in het Fust. 

 • Competitieweekend 3

  Het speelschema voor competitieweekend 3. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Leeszaalborrel 4

  De vierde leeszaalborrel alweer van het jaar! Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. We zien jullie op de leeszaal!

 • Competitieweekend 4

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team.  

  ** GEEN vrijdagcompetitie in verband met Dodenherdenking **
   

 • Competitieweekend 5 (TAM de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • NSK

  De inschrijving voor het Nederlands Studenten Kampioenschap van 16 t/m 20 mei is reeds geopend! Dit jaar zal het NSK neerstrijken in Utrecht waar TC de Uithof de organisatie op zich heeft genomen. Laten we als TAM met een grote delegatie afreizen naar Utrecht. Hier gaan we strijden (in alle categorieën) om de titel beste studententenniser van Nederland! Er zal alleen gedubbeld worden. De rating van jou en je partner worden bij elkaar opgeteld om zo in een categorie geplaatst te worden.
  Naast het tennissen zal de Uithof ook de benodigde feestjes voorschotelen. Met onder andere een mooie biercantus op zaterdag! Genoeg om naar uit te kijken dus.

 • TAM-AM dag

  Schrijf de datum alvast groot in je agenda! Dit is de dag om de TAM te laten zien aan je Albertiaanse vrienden, huisgenoten en/of clubgenoten. Gedurende de dag worden er een aantal activiteiten georganiseerd door de TAM-AM commissie met uiteraard een afsluitende borrel in 't Haarhuisje. Inschrijven kan hierboven!

 • Competitieweekend 6 (TAM de vrijdag bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 
   

 • Competitieweekend 7 (TAM zondag de bar)

  Het speelschema voor competitieweekend 7. Dikgedrukte wedstrijden zijn met een speciaal randje. Dit zijn wedstrijden tegen onze parkgenoten, een zustervereniging of tegen een ander TAM team. 

 • Gaslicht.com TAM open

  De inschrijvingen voor het Gaslicht.com TAM Open 2018 zijn sinds dit weekend geopend! Deze legendarische week van 1 t/m 8 juli zal weer volledig in het teken van tennis staan. Met veel mooie wedstrijden, activiteiten, feestjes, natuurlijk de jacuzzi(s) én een padelbaan wordt dit weer een geweldige start van je zomer. 

 • Lelystad TOOMBA open

  Schrijf je hier in voor het TOOMBA Lelystad Open 2018. Mocht je meegaan, stuur dan Thomas even een bericht, dan wordt toegevoegd aan de groepsapp! Momenteel staat de teller op 16 TAMmers die meegaan. 

 • Openingsborrel

  27 augustus vindt alweer de eerste borrel plaats! Heb jij je medeTAMmers ook zo gemist en kan je niet wachten om je ó zo spannende vakantieverhalen te delen? Kom dan naar the Dogs Bollocks om rustig te genieten van je laatste vakantiedagen onder het genot van een biertje. Of bereid je voor op een volledige escalatie..

 • AM clinic

  Op 3 december komen de eerstejaars van Albertus de sfeer proeven op de TAM. Het is voor hen de eerste clubvormactiviteit waarbij zij de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen door een balletje te slaan en samen te eten.

 • Ludica Open

  TC Ludica organiseert hun open toernooi van 2 tot 9 september. Wil jij met een groep actieve leden laten zien hoe mooi de de TAM is tegenover andere tennisverenigingen? Schrijf je dan nu in! Overnachten (incl. ontbijt) is mogelijk in nabijgelegen blokhutten voor maar 12,50 per nacht.
   

 • EALV

  Tijdens de Eind Algemene Ledenvergadering presenteert bestuur OnbevrACEd zijn eindverslagen. In deze eindverslagen staat alles gemeld, en wordt er gereflecteerd op, wat er het afgelopen jaar is gebeurd. De EALV geeft elk lid de gelegenheid om het dagelijks bestuur vragen te stellen en te voorzien van feedback en om bestuur i.o. alvast van tips te voorzien. 

 • Blaashallen opbouwen

  Op 11 en 12 september helpt elke tennisvereniging bij het opbouwen van de blaashallen. Een belangrijke gebeurtenis want de hallen zorgen ervoor dat het mogelijk is om de banen de hele winter door te gebruiken! Zet je beste beentje voor help mee om de hallen op te bouwen.

 • Start eerstejaarstraject: Eerstejaarsdag

  Het eerstejaarstraject is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de vereniging en alle andere eerstejaars. Mis niks en schrijf je hierboven in voor het eerstejaarstraject!

 • Commissiebedankdag

  Bestuur 'OnbevrACEd' nodigt al haar commissieleden voor de commissiebedankdag van 17 september! Zonder jullie hadden wij niet zo'n fantastisch jaar kunnen hebben. Inschrijven kan bij jouw commissiepraeses, deze zal op zijn of haar beurt het aantal aanwezigen doorgeven via een mail naar assessor@tam.nl. De activiteit is nog geheim maar zal inclusief diner zijn! Ook hebben we een klein presentje voor de commissies die deze (nog) niet hebben ontvangen met de nieuwjaarsborrel. 

 • Eerstejaarscompetitie dag 1

  Op dag 1 van de eerstejaarscompetitie zal opnieuw de strijd losbarsten tussen de verschillende mentorgroepen. Dit maal zal dit gedaan worden door middel van een kleine tenniscompetitie. Daarnaast wordt er een pubquiz georganiseerd die opgevolgd wordt door feest in 't Haarhuisje!

 • OALV

  Op 24 september vindt de Overdracht Algemene Ledenvergadering plaats. Kom langs om het nieuwe bestuur te feliciteren en te horen hoe zij hun beleiden presenteren! De inhoud van de beleiden geeft aan hoe de vereniging het komende jaar bestuurd gaat worden. Handig om te weten indien je actief wilt worden binnen de TAM!

 • Eerstejaarscompetitie dag 2

  Ook de tweede dag van de eerstejaarscompetitie staat in het teken van tennis. De competitie tussen de mentorgroepen wordt vervolgd en zal daarna plaatsmaken voor een themafeest in 't Haarhuisje!

 • Eerstejaarsborrel

  De eerstejaarsborrel is een groot feest waarmee iedereen zich alvast voorbereid op de fantastische afsluiter van het eerstejaarstraject: Het schierweekend!

 • Schierweekend

  Het Schierweekend is het laatste onderdeel van het eerstejaarstraject. In dit weekend reizen we met zoveel mogelijk eerstejaars naar Schiermonnikoog om leuke activiteiten uit te voeren en vooral veel te feesten! Dit weekend is dé kans om zowel actieve ouderejaars als je medesjaarzen te leren kennen. Kortom, je mag het echt niet missen want het beloofd lé-gen-dá-risch te worden!

 • Afterschiertoss

  De afterschiertoss is de eerste echte toss van het jaar! Hier heeft elke TAMmer de kans om weer vrij een balletje te slaan en aansluitend te borrelen. De eerstejaars zijn hopelijk weer bijgekomen van het enerverende schierweekend. Zij kunnen hun vage herinneringen oprakelen aan de hand foto's die worden getoond op de slideshow in 't Haarhuisje. 

 • Prelustrumfeest

  Op 11 oktober vindt het prélustrumfeest plaats in de Billie Jean. We hopen jullie hier allemaal in grote getalen te zien om het lustrum een mooie kickstart te geven. Aanvang is om 22:00!  Tijdens deze avond zal er een grootse loterij plaatsvinden met mooie prijzen. De hoofdprijs? Een gratis Passe-Partout voor het Lustrum t.w.v. €115 euro. (Als je hem al hebt aangeschaft zal dit bedrag op je rekening teruggestort worden). Als je een Passe-Partout hebt krijg je bij binnenkomst een gratis lootje. Daarnaast ontvang je 2 gratis lootjes bij de deur als je de Facebookpagina van het 11e lustrum https://www.facebook.com/XIe-Lustrum-TAM-1522090974546482/?ref=bookmarks hebt geliked en het bericht van de Like en Deel actie te delen op je tijdlijn! Lootjes zijn voor de rest te koop aan de deur voor €2,50 per stuk.

 • Selectieweekend

  De voorjaarscompetitie van 2019 kan niet snel genoeg beginnen. Om fris en fit aan de competitie te beginnen staat het selectieweekend gepland. De selectiespelers zullen elkaar dit weekend beter leren kennen door middel van allemaal verschillende teambuildingsactiviteiten.

 • Breezercontest + commissie eten

  De breezercontest is hét evenement dat ons doet denken aan de tijden waarin wij nog geloofden in de breezercultuur. Gelukkig zijn wij als studenten oud en intelligent genoeg om  te bedenken dat deze levensstijl niet gezond is om aan te houden. Slechts één keer in het jaar keren we terug om oude tijden te herleven en te kijken of we de uitdaging nog aan kunnen! Binnen een uur krijgen vrouwen de tijd om 8 en mannen de tijd om 10 Breezers weg te zetten en zich bij het breezergenootschap te voegen. Een onmisbare kwaliteit die niet mag ontbreken op je CV! Er zijn +/- 40 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

 • Leeszaalborrel

  Op vrijdag 26 september organiseert de TAM-AM commissie de eerste leeszaalborrel. De leeszaal van Albertus is de perfecte ruimte om een (speciaal)biertje te drinken en een kaartje te leggen terwijl je geniet van de hitjes van de LC. Kan je nog niet klaverjassen? Dan is dit het moment om het te leren. Dit spel is hét kaartspel van de (T)AM en een must om te kunnen op een rustige borrelavond!

 • Barcopresentatie + Leeuwwelpje toernooi

  Het leeuwwelpje toernooi wordt georganiseerd om jongere- en ouderejaars te laten integreren. Een jongerejaars (welpje) vormt een team met een ouderejaars (leeuw) om te strijden tegen andere paren! Na het toernooi vervolgd de avond zich in 't Haarhuisje waar de BARco de bar op zal gaan om haar naam bekend te maken. Gegarandeerd een fantastische avond!!

 • NK-mini toss

  Voorafgaand aan het NK-mini vindt de NK-mini toss plaats. Het moment om jouw skills op scherp te stellen zodat je klaar bent om de ballen in de hoeken van het kleine veld weg te slicen. Zijn jouw vaardigheden op het veld niet om aan te zien? Verzamel dan een groepje om alvast je estafetteskills op pijl te brengen!

 • NK mini

  In het weekend van 23 tot 25 augustus vindt het NK mini plaats. Dit toernooi is nationaal bekend bij tennisverenigingen en een onderdeel uit de historie van de TAM! Vanuit het hele land komen speler strijden om de heersers van het kleine veld te worden. Teams trainen het hele jaar door aan het net om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Daarnaast is er elke avond een knallen feest in 't Huisje waardoor geen enkele student het mag missen! 

 • Lustrumweek

  In de week van 2 t/m 8 december viert de TAM zijn 11e lustrum! Lustrumcommissie XITE zorgt ervoor dat er de hele week mooie activiteiten op de planning staan. Bekijk het hele programma hier.

 • Kerstdiner

  Op 13 december organiseert de Skicie het kerstdiner op Albertus Magnus. Geniet van een heerlijk menu onder het genot van een glaasje Maison du Magnus! Uiteraard in gepast kostuum. 

 • Afterlustrumtoss

  Kom herinneringen van het lustrum ophalen op de afterlustrumtoss! Filmcie Clique zal hier een prachtige aftermovie tonen van de hele week om ook de meest vervaagde avonden te herbeleven.

 • Nieuwjaarsborrel

  Kom op deze borrel rustig het nieuwe jaar vieren met je medeTAMmers! 

 • Wintertoernooi

  Tijdens dit toernooi wordt gestreden om de titel door middel van het spelen van leuke verschillende spellen. Deelnemers van het wintertoernooi worden ingedeeld in teams. Tijdens het inschrijven kun je een voorkeur van teamgenoten aangeven. Aan het einde van het toernooi gaat het dak eraf in 't Haarhuisje, gezien de toernooicommissie haar naam bekend gaat maken. Het beloofd weer een geweldige avond te worden!

 • Vriendjes- en vriendinnetjesdag

  Op zaterdag 12 januari 2019 vindt de vriendjes- en vriendinnetjesdag plaats. De kans om je vrienden een kijkje te laten nemen op de vereniging waar jij je vele avonden spendeert. De dag zal in het teken staan van de friese elfstedentocht waarbij gedurende de dag spellen worden gespeeld. Vanaf 15:00uur zijn jij en je drie (max.) vrienden welkom op 't Haarhuisje. We hopen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag te bezorgen!

 • 9/8 toernooi + TAM-eten

  DIT TOERNOOI EN ETEN GAAT NIET DOOR

 • Praesides activiteit

  Tijdens de praesidesactiviteit worden alle praesides bedankt voor de extra inzet binnnen hun commissie. Er staat zoals altijd weer een leuke activiteit op de planning!

 • Davis Cup

  Nederland neemt het in de voorronde van de Davis Cup 2019 op tegen Tsjechië. Vorige keer tegen Tsjechië won Nederland met 3-2. Lukt het dit jaar weer?

 • Huizentoernooi

  Dinsdag 5 februari is het alweer zover: het legendarische huizentoernooi van de TAM!

 • Leeszaalborrel

  Kom op de tweede leeszaalborrel lekker een kaartje leggen onder het genot van een (speciaal)biertje! Mocht het smaken opent later op de avond de schuit haar deuren waar de DENZ jullie zal voorzien van de beste hitjes. 

 • HALV

  Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering presenteert bestuur "5TRAIGHT 5ETS" de tussenverslagen van het afgelopen halve jaar. Kom langs om feedback en input te geven op de zaken die elke TAMmer aangaan! Input van alle leden is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld. 

 • TAMmanak uitreiking

  De dames van TAMphrodite hebben met heel veel liefde een prachtige TAMmanak in elkaar gezet! Kom een van deze mooie jaarboeken in de wacht slepen en bewonderen onder het genot van een biertje. Het is niet mogelijk een exemplaar voor iemand anders mee te nemen dus zorg dat je er bent!

 • ABN AMRO

  Beste studenten-tennissers!

  Van 9 t/m 17 februari 2019 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Marin Clinic en Grigor Dimitrov. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. Passing Shot, dé studententennisvereniging van Rotterdam, nodigt ons van harte uit op donderdagavond 14 februari: toptennis in Ahoy, en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

 • SET Algemene Vergadering

  Tijdens de SET algemene vergadering worden de zaken rondom de SET en 't Haarhuisje besproken. Kom langs om vragen te stellen of feedback te geven!

 • Double Trouble toernooi + barcofeest

  Tijdens het Double Trouble toernooi slaan ervaren en minder ervaren spelers de handen in een en nemen het op tegen andere koppels. Heb je altijd al met een van de sterspelers van de TAM op de baan willen staan, of ben je zo’n grote speler dat je solidair bent om op deze avond een tikje minder hard te slaan? Kom dan 26 februari naar de TAM en doe mee met het Double Trouble toernooi. Het zal een combinatie zijn van gewoon tennis en leuke variatie van verschillende tennisspellen die je doet in duo’s. De duo's bestaan uit een 3/4/5/6 speler samen met een 7/8/9/ speler.

 • Wintersport

  Dit jaar gaan we naar Risoul in Zuid-Frankrijk! De kosten zijn 430 euro inclusief accommodatie, toeristenbelasting, busreis en skipas. De kosten voor skilessen zijn ongeveer 130 euro voor vijf dagen 2,5 uur. Materiaalhuur hangt af van welk materiaal je kiest. De goedkoopste optie is ongeveer 70 euro, 

 • Toss

  Met de meeste bloedfanatieke TAMmers op wintersport wordt deze toss overgeleverd aan oudgedienden! Zo blijft het nog altijd mogelijk om te tossen en een borreltje te doen. 

 • Barciaalavond

  Op deze avond keren de oude Barco's terug naar 't Huisje om te kijken wat de huidige Barco "WatskeBARt" in petto heeft! Deze avond is uitsluitend voor Barco en Barciaal.

 • Blaashallen afbreken

  Op deze dagen worden de blaashallen afgebroken zodat we weer een mooi buitenseizoen kunnen beleven! Draag je steentje bij en kom helpen zodat we de clubkampioenschappen in de open lucht kunnen spelen. 

 • Leeszaalborrel

  De derde leeszaalborrel vindt plaats op een woensdag! Ervaar hoe gezellig het is op Albertus met de vele jaarclubs present.

 • Clubkampioenschappen

 • Pre-competitieborrel

  De precompetitieborrel is de borrel die je klaarmaakt voor de competitie. Elk team zal zich hier voorstellen en iedereen kan hier zijn of haar competitieshirt in ontvangst nemen. Om de outfit voor de competitie compleet te maken is het mogelijk hier ook andere items uit de TAM-collectie aan te schaffen, waarvan sommige tegen scherpe prijzen! 

 • Competitieweekend 1

 • Competitieweekend 2

 • Eerstejaarsactiviteit

 • Ouderejaarsactiviteit

 • Competitieweekend 3

   

 • TAM-partij

  Het is weer tijd voor de jaarlijkste TAM-partij! Op deze avond worden de kosten verdeeld over elk TAM-lid.. Dief van je eigen portomonee indien je er geen gebruik van maakt!

 • TAM-AM dag

 • Competitieweekend 4

 • Competitieweekend 5

 • Competitieweekend 6

 • Competitieweekend 7

 • Leeszaalborrel

 • TAM open

Sponsoren

Energie vergelijken