De verenigingskalender

 • Eerstejaarscompetitie 2

  Deze dag zal in het teken staan van tennis. Samen met je mentorgroepje ga jij proberen om alle tenniswedstrijden te winnen! Heb je nog geen mentorgroepje? Mail dan naar intro@tam.nl

 • Eerstejaarsweekend Schiermonnikoog

  Elk jaar gaan wij met alle eerstejaars TAMmers een weekend naar Schiermonnikoog. We vertrekken op vrijdag middag en zullen op zondag middag weer terug keren. Het belooft weer een super leuk en gezellig weekend te worden, waarbij eerstejaars elkaar goed gaan leren kennen. Daarnaast gaat er vaak een grote groep ouderejaars mee, die ook kunnen zorgen voor een gezellige sfeer. Mis dit mooie weekend dus niet. 

 • Leeszaalborrel

  De eerste leeszaalborrel van het jaar! Deze staat gepland op woensdag 11 oktober. De leeszaalborrel zal plaatsvinden op de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. Kom langs om gezellig wat te drinken. Neem je club en/of mede TAMmers mee om er een mooie avond van te maken op Albertus. De borrel zal aanvangen om 21:00 uur!

 • After Schier Toss

  Bij de After Schier Toss worden alle foto's van het geweldige Schierweekend getoond. Kom dus langs om te genieten van de foto's en om weer gezellig samen te komen op de TAM.

 • Halloween Toss

  Een debuut. Voor het eerst gaan we een Halloween Toss houden. We hopen jullie allemaal te zien op 't Haarhuisje 31 oktober!

 • Leeuw-welpje toernooi + Barcopresentatie

  Dé avond waarop barcommissie 2017-2018 hun naam bekend gaan maken! Om 20:00 uur zal eerst het leeuw-welpje toernooi van start gaan, de eerste activiteit van de eerstejaarscommissie! Van 20:00 - 23:00 uur zal er gestreden worden tussen koppels bestaande uit een sjaars en een ouderejaars. De verdere invulling van de avond zal bestaan uit de naamsbekendmaking van de barco en de daarbij horende estafettes tegen barciaal! Dit is een avond die je niet wilt missen, kom dus langs!

 • NK-mini toss

  De laatste toss voor het legendarische NK-minitennis toernooi! Deze toss zal in het teken staan van louter tennissen op gevoel. Kom met je NK-mini partner naar de TAM om alvast wat gevoel te kweken voor het weekend waar het allemaal om draait! Ook zal New Kids Mini haar overheerlijke toernooidrankje verkopen deze avond. Benieuwd wat het is? Kom gezellig langs! 

  Ook zal de galacommissie haar naam bekendmaken!

 • NK-minitennis 2017

   Het NK minitennistoernooi komt er weer aan! Van 24 tot 26 november zal het jaarlijks terugkomend event weer plaatsvinden.

 • Breezercontest + Commissie-eten

  Durf jij de challenge aan? 10 breezer binnen een uur voor de mannen en 8 voor de vrouwen. Deze uitdaging moet je eens in je TAMcarriere geprobeerd hebben! Als deze challenge je lukt, behoor je net als vele TAMmers tot het breezergenootschap! 
  De breezercontest is voor iedere TAMmers die het leuk vind om de challenge aan te gaan. Voorafgaand aan de contest is er commissie-eten op de TAM. Samen kunnen jullie je dan mentaal voor bereiden op deze geweldige  avond. Om 19:00 zal er een heerlijke maaltijd voor je neus staan. Geef je op bij je commissiepraeses. 

 • DIËS

  Op zaterdag 3 december is TAM jarig. Ook dit jaar kan de verjaardag van de TAM niet zomaar overgeslagen worden. Daarom vieren wij dit op vrijdag 1 december. De DIES commissie staat te popelen om een activiteit en natuurlijk aansluitend een mooi feest te organiseren voor iedereen! 

 • Sinterklaas

  Sinterklaas is weer in het land, en brengt uiteraard een bezoekje in het hoge noorden bij de TAM. Hij zal komen met heel veel leuke gedichten, voor alle bekende TAM gezichten. Dus kom gezellig langs voor de pakjesavond!

 • Kerstdiner + TAMmannak uitreiking

  Het kerstdiner vindt plaats op de Mensa bij Albertus Magnus, Brugstraat 8. Het gaat om een driegangendiner inclusief wijn! Kom gezellig met ons dineren, we zien jullie daar! Hieronder kan je je alvast inschrijven. 

 • Gala

  Op zaterdag 16 december zal ons gala plaatsvinden. Schrijf alvast de datum groot in je agenda! Er is ook de mogelijkheid om vooraf te dineren, de locatie wordt nog bekend gemaakt. 

 • Nieuwjaarsborrel

  Jullie zijn allemaal welkom om 21.00 bij dog's Bollocks voor een heerlijke borrel. Kom gezellig om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen en natuurlijk DE goede voornemens uit te wisselen!

 • Tweede Leeszaalborrel

  De tweede leeszaalborrel van het jaar. Om 20:00 zullen we aanvangen in de leeszaal van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De leeszaal bereik je door Albertus binnen te gaan en de trap links op te gaan. Op de eersteverdieping ga je rechts en daar bevind zich de leeszaal. 

 • Broertjes- zusjesdag

   Zaterdag 13 januari is het eindelijk zover: de befaamde broertjes- zusjesdag op de TAM! Dit is dé kans om je broertjes, broers, zussen, zusjes (en/of neven en nichten) de vereniging te laten zien waar jij het thuis altijd over hebt!

 • 9/8-3/4 Toernooi + Commissie-eten

  Ben jij een 9/8 speler of een 3/4 speler? Dan is het 9/8-3/4 toernooi percies wat voor jou! De kans om eens met iemand te dubbelen waar je normaal nooit mee op de baan zou staan. Van te voren is er ook nog Commissie-eten.

 • Praesidesactiviteit

  De praesidesactiviteit is bedoeld om alle preasides één avond in het zonnetje te zetten. De activiteit is nog een verrassing. Inschrijven kan door Thomas (0639219331) een appje te sturen!