ABN AMRO

ABN AMRO
Locatie:  Ahoy Rotterdam
Datum:  donderdag 14 februari 2019

Beste studenten-tennissers!

Van 9 t/m 17 februari 2019 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Marin Clinic en Grigor Dimitrov. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. Passing Shot, dé studententennisvereniging van Rotterdam, nodigt ons van harte uit op donderdagavond 14 februari: toptennis in Ahoy, en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

Hoe ziet het programma er precies uit? Al vanaf 17:30 uur zal het mogelijk zijn om een drankje te drinken op een speciaal voor ons ingerichte borrelplek in Ahoy. Het eerste drankje zal betaald worden
door Ahoy, en er zal bittergarnituur worden uitgeserveerd. Ook zal er hier de mogelijkheid zijn om wat te eten op eigen kosten. Vervolgens zullen we vanaf 19:30 uur twee mooie avondwedstrijden bijwonen.

Er wordt voor gezorgd dat we met alle studenten bij elkaar zitten, zodat we op de tribune alvast een mooi feestje kunnen bouwen. Als de wedstrijden zijn afgelopen, organiseert Passing Shot nog een schitterend feest!

Kaartjes zullen maximaal 35 euro per stuk kosten. Hierbij zit een wedstrijdticket, feestticket, en een drankje + bittergarnituur van Ahoy inbegrepen! De exacte prijs zal tijdig worden doorgegeven. Het is mogelijk je op te geven voor een slaapplek. Deze zullen ongeveer 10 p.p. euro extra kosten. 

Wat: ABN AMRO World Tennis Tournament 2019
Wanneer: 14 februari 2019 vanaf 17.30 uur
Waar: Ahoy
Kosten: maximaal 35 euro (incl. 2 wedstrijden, drankje +
bittergarnituur, feestticket)

De Deadline om je op te geven is 29 november dus weer er snel bij!

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel