Blaashallen afbreken

Blaashallen afbreken
Datum:  dinsdag 20 maart 2018 tot woensdag 21 maart 2018

Op 20 en 21 maart gaan we de blaashallen afbreken. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk hulp nodig van alle TAMmers. De blaashallen zijn van groot belang voor alle leden. Zonder de blaashallen kan er in de koude en natte herfst- en wintermaanden niet getennist worden wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn. Ook zouden alle activitieiten die deze maanden gepland staan in de blaashallen niet meer door kunnen gaan. Dit geldt ook voor de zomermaanden. We zouden het weekend van 23, 24 en 25 maart waarin de clubkampioenschappen gespeeld worden, graag buiten willen tennissen. Ontzettend belangrijk dus dat de blaashallen eraf gaan! 
Om dit te bewerkstelligen hebben we jullie hulp hard nodig. Voel je daarom aangesproken en help ons mee. Voor iedereen die komt helpen hebben we een bedankje. Vijf gratis biertjes op de leeszaalborrel woensdagavond! Dinsdag 20 maart hebben we 10 man nodig vanaf 11.00 en woensdag 21 maart hebben we 30 man nodig vanaf 9.00. Help mee en geef bij iemand van het bestuur aan welke dag je kan helpen. Door het afbreken zal er geen toss zijn op dinsdag 20 maart. 

PS. Kun je alleen een dagdeel? Geen probleem! Alle hulp is welkom. Ook kan je je tot en met vrijdag 16 maart opgeven voor de clubkampioenschappen.

Sponsoren

Energie vergelijken