Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen
Datum:  vrijdag 23 maart 2018 tot zondag 25 maart 2018

De clubkampioenschappen is het perfecte moment om te zien hoe jij ervoor staat in jouw categorie! Het is vlak voor de competitie en dus een mooie krachtmeting. De clubkampioenschappen worden tot in de puntjes geregeld door de toernooicommissie. Ook zal dit het eerste moment zijn waarop er weer buiten getennist kan worden aangezien de blaashallen er in dezelfde week af gaan. 

De inschrijvingen voor de clubkampioenschappen zijn inmiddels geopend! Op 23, 24 en 25 maart wordt er dit jaar in categorieën 2 t/m 9, enkel en dubbel getennist om de titel te bemachtigen van clubkampioen in jouw categorie. Inschrijven via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=365E85A2-B1DD-4B9B-8670-38644A08D064 

Dit wordt een geweldig weekend op het park met mooie wedstrijden tegen mede TAMmers, waarna 's avonds natuurlijk het feest in het huisje voortgezet wordt, met op de zaterdag een episch themafeest. De blaashallen zullen dezelfde week worden afgebroken in de hoop dat we de clubkampioenschappen in het zonnetje kunnen spelen. Hier is natuurlijk alle hulp welkom, aanmelden kan bij iemand van het bestuur. 

De inschrijvingen sluiten vrijdag 16 maart, 23:59u. De deelname zal maximaal 3 euro bedragen. Het is mogelijk om voor de vrijdag verhinderingen op te geven, voor de zaterdag en de zondag is dit alleen in overleg met de wedstrijdleiding mogelijk. Voor vragen hierover kun je terecht bij toco@tam.nl of iemand van de wedstrijdleiding. 

Sponsoren

Energie vergelijken