Eerstejaarstraject

Eerstejaarstraject
Locatie:  't Haarhuisje
Datum:  maandag 9 september 2019 tot dinsdag 24 september 2019

Drie avonden zullen in het teken staan van kennismaken met de TAM, tennis en het leren kennen van je mede TAMmers. Wanneer jij je voor het eerstejaarstraject aanmeldt, word je ingedeeld in een groep met twee of drie mentoren. Deze mentoren zijn TAMmers die jullie zullen begeleiden tijdens deze avonden. 

Onderstaand een overzicht met wat het eerstejaarstraject precies inhoudt:

Eerstejaarsdag één – Maandag 9 september

De eerste avond zal je met je groepje gaan eten bij één van je mentoren thuis. Na gezamenlijk gegeten te hebben, ga je met je mentorgroep naar de TAM, waar de avond in het teken zal staan van kennismaking met de vereniging, commissies en elkaar. 

Eerstejaarsdag twee - Dinsdag 17 september

Tijdens de tweede dag van het eerstejaarstraject zal je met je groepje eten op ’t Haarhuisje, daarna zullen de tennisspellen beginnen. Samen met je mentorgroep ga je de strijd aan tegen de andere groepen. Na de spellen is er de tijd om je in onze kleedkamers om te kleden en te genieten van de TAMsche gezelligheid op ’t Haarhuisje.

Eerstejaarsdag drie - Dinsdag 24 september

Deze dag zal om 19:30 uur bij de TAM van start gaan met een tenniscompetitie. De strijd tussen de mentorgroepen zal hervat worden waarna er in de avond een terechte winnende groep bekend wordt gemaakt. Na de competitie is er tijd om je om te kleden en je klaar te maken voor HET THEMAFEEST! Houd de TAM-Facebook goed in de gaten want wat het thema is, wordt nog bekend gemaakt.

Inschrijven kan tot zaterdag 7 september 2019 12:00 uur. 

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel